Beheer je boekingen
|
|
Time to get

Salty!

Duik de zee in en ontdek de wereld van het surfen!

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, de gediplomeerde instructeurs van Surfschool BeachBreak staan klaar om jouw surf skills naar een hoger niveau te tillen. 

Stap uit je comfortzone, grijp een board en laat ons je begeleiden naar surfroem. Met top kwaliteit materiaal en persoonlijke begeleiding zul ook jij snel je eerste echte golven pakken. 

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Privéles surfen
surfkamp-surfles-630x410.2
Surffeestje
Groepslessen
Verhuur
Kids Surfclub
kids surfclub beachbreak
Surfkamp
Meerdaagse cursussen
meerdaagse cursussen beachbreak noordwijk
Tarieven Surfschool
tarieven surfclub beachbreak
Alles wat je
moet weten over

Golfsurfen

Surf’s up!

Maak je klaar om de golven te trotseren en ontdek je innerlijke surfer!

Onze surflessen bieden de perfecte mix tussen avontuur en ontspanning. Of je nu een complete beginner bent of al wat ervaring hebt, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar. 

Surfen met je kinderfeestje, surfen met je vrijgezellenfeest, surfen met je team of wil je gewoon zelf echt leren surfen? Alles is mogelijk bij Surfschool BeachBreak.

Surflessen voor kids

Bij onze surflessen voor kinderen draait alles om plezier, de sportieve ervaring en het leren op een veilige manier. Stap in de wereld van het surfen en ontdek de zee. 

We hebben surflessen speciaal voor kids in de Kids-Surf Club en gedurende de zomervakantie organiseren wij surfkampen.

Surflessen voor volwassenen

Je kunt leren surfen in groepslessen of via privélessen, maar je kunt ook meerdaagse surfcursussen volgen.     

Ben je een ervaren surfer? Je kunt bij ons diverse surfboards huren en zelfstandig een geweldige sessie surfen.

Locatie op het strand

Welkom bij dé ideale uitvalsbasis voor jouw surflessen! Bij BeachBreak hebben we onze eigen accommodatie direct aan de zee, met alle faciliteiten die een surfer zich maar kan wensen. Natuurlijk zijn er kleedkamers en heerlijke warme douches, maar dat is nog lang niet alles!

Geniet van een welverdiend drankje en hapje op ons zonnige terras na je geweldige surfsessie. Hier draait alles om jouw comfort en plezier, zodat je ook naast het surfen nog volop kunt genieten van de ultieme beachvibes!

Gediplomeerde instructeurs

Wij stellen de hoogste eisen aan onze instructeurs. Ze zijn stuk voor stuk gediplomeerde SLSA lifeguards en ISA/ASI surfcoaches. Je bent daardoor verzekerd van de best mogelijke kwaliteit surflessen met een scherp oog voor veiligheid. 

More info