Beheer je boekingen
|
|
Privéles

Surfen

Wil je een privé-surfles? Bij Surfschool BeachBreak in Noordwijk kun je daarvoor altijd bij ons terecht. Onze gediplomeerde instructeurs staan elke dag klaar om jou de fijne kneepjes van de sport te leren.

Persoonlijke aandacht is hier het sleutelwoord. Onze instructeurs nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je na je les zelfstandig kunt oefenen, of ze helpen je naar een volgend niveau waarbij je de eerste golven down the line surft.

Snel progressie maken en veel persoonlijke aandacht. Dat zijn de belangrijkste punten tijdens een privéles.

De voordelen van

Privéles

Het doel van jouw surfles

Het doel van de privéles surfen is om jou als surfer te helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden, evenals het opbouwen van vertrouwen in de oceaan, zodat je uiteindelijk met zelfvertrouwen zelfstandig kunt surfen.

Les op je eigen niveau

Voorafgaand aan de les gaat de instructeur met je in gesprek om te bespreken wat je eerdere ervaring is en wat de specifieke doelen en verwachtingen voor de les zijn. Dit kan variëren van het leren van de basisprincipes van het surfen tot het verfijnen van geavanceerde technieken zoals green wave surfen en het maken van bochten. De les wordt volledig afgestemd op jouw niveau, waardoor je snel progressie zult boeken.

Kosten

Wat zijn de kosten van privélessen surfen?
Je kunt een privéles volgen voor 1, 2 of 3 dagen. Als je een meerdaagse surfcursus boekt, krijg je natuurlijk flinke korting. Bekijk je voordeel bij de tarieven.

Let's Surf
surfkamp-surfles-630x410.2
Surffeestje
Groepslessen
Verhuur
Kids Surfclub
kids surfclub beachbreak
Surfkamp
Meerdaagse cursussen
meerdaagse cursussen beachbreak noordwijk
Tarieven Surfschool
tarieven surfclub beachbreak