Beheer je boekingen
|
|
Gezelligheid op een ​

toplocatie​

Bij ons kun je actief bezig zijn maar BeachBreak is ook dé plek om even lekker te ontspannen, weg van alle drukte. Bij ons zit je niet hutje-mutje op elkaar, maar heb je de ruimte om met elkaar optimaal te kunnen genieten van de relaxte sfeer.

Ben je opzoek naar een verassend bedrijfsuitje? Het is mogelijk om naast onze uitgebreide lijst aan activiteiten ook een borrel te organiseren. Tevens kun je bij ons terecht voor een BBQ op het strand.

Wil je meer weten of overleggen wat voor jou mogelijk is? Maak dan even een afspraak en stuur een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Gezelligheid op een

toplocatie

Adres

Watersportcentrum BeachBreak
Zeereep 106
2202 NW
Noordwijk aan zee

Bereikbaarheid

Als je met de auto komt kun je het beste parkeren op het Wantveld. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Groot Hoogwaak. Vanaf de parkeerplek of bushalte loop je eenvoudig naar strandafrit 21 (bij strandtent Koele Costa). Vanaf de strandafrit loop je naar beneden het strand op. Aan de rechterzijde vind je op 150 meter ons watersportcentrum (herkenbaar aan zijn groen/blauwe gevel).

Parkeren:

Wantveld eerste 2 uur €1,00 p/uur – dagkaart: € 15,00

Bosweg €3,00 p/uur

Openbaar vervoer

Uitstappen bij bushalte Groot Hoogwaak, Noordwijk aan Zee