Beheer je boekingen
|
|
Fijne locatie voor​

een borrel

Wil je een compleet uitje organiseren voor jouw groep met activiteiten en aansluitend een borrel dan is dat ook mogelijk bij ons. Wij stellen een compleet arrangement voor je samen en verzorgen alles, zodat jij met je groep alleen maar hoeft te genieten van het strand en de relaxte sfeer. 

Wil je meer weten of overleggen wat voor jou mogelijk is? Maak dan even een afspraak en stuur een mail naar info@beachbreak.nl.

Bekijk de uitgebreide

Mogelijkheden

Compleet Borrelarrangement (incl. drank)

In dit borrelarrangement verzorgen wij de drankjes en de hapjes. Ons standaard drankassortiment bestaat uit koffie, thee, frisdrank, water, fruitsap, flesjes bier (Heineken, Radler en 0.0%) en onze huiswijnen (wit, rosé en rood). Daarbij worden hapjes geserveerd, zoals zoutjes en nootjes op tafel en een borrelhapje (een ronde bittergarnituur per uur).

Speciaalbieren zoals desperado’s of een van onze strandbiertjes kunnen alleen op nacalculatie worden geserveerd.

Kosten: vanaf €12,50 euro per uur per persoon (Minimaal 3 uur afname)

Wil je luxe hapjes bij de borrel?

Ook dat kan bij BeachBreak! Wij rekenen hier €2,50 per persoon extra voor. Assortiment van de luxe hapjes zijn op aanvraag en kunnen in overleg geserveerd worden.

Borrelarrangement met muntjes

Het is ook mogelijk om bij BeachBreak een borrelarrangement te boeken met muntjes. Zo blijft het budget beperkt is het voor jou makkelijker om de uitgaven onder controle te houden.

Muntjes kosten € 3,50 euro per stuk (enkel Bier, Fris & Wijn) en muntjes inclusief speciaal bieren kosten € 4,50 per munt.

Wil je een groepsactiviteit boeken met aansluitende borrel?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Menukaart
Locatie
Faciliteiten
BeachBorrel
Je eigen sportfestival of event
festival beachbreak
Beach BBQ
beach bbq beachbreak