Beheer je boekingen
|
|
Beach club​

Breakers

Je hebt ons gevonden! En dat is geweldig nieuws, want meer mensen zouden mogen ervaren hoe zee en strand voor je kunnen zorgen. Hier, aan het strand van het Zuid Hollandse Noordwijk, bevindt zich een fantastische surfspot. Ver weg van de drukte, maar toch binnen handbereik, wacht de ideale ‘getaway’ op jou. 

Dompel jezelf onder in een wereld vol avontuur en verbondenheid. Word lid van onze surfclub en ervaar de opwinding van surfen/kitesurfen, bouw sterke vriendschappen op en voel de kracht van de oceaan. Grijp deze kans om jezelf uit te dagen, de natuur te omarmen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Doe mee en surf mee op de golven van het leven! 

Over BeachBreak
Werken bij
Contact
Lidmaatschap
Kids club
Meet the team
Van twee containers tot surf hotspot

Onze historie

Beach Break dankt zijn naam aan pionier Hank Snel. In 1998 startte hij de Beach Break Surf & Cult shop in Noordwijk aan Zee. Tegelijkertijd startte een van de eerste kitesurf scholen van Nederland. De activiteiten verhuisden in 2004 naar zee.

Beach Break begon als een aantal zeecontainers, voor de opslag van materialen. Met name de laatste jaren, en vanaf 2016 is de watersport hotspot en Beach Café in zijn huidige vorm actief. Onder leiding van Aren Lee Wilson en Cesar Smits is er een enorme meerwaarde in de vorm van gastvrijheid, ontmoeten, watersport én genieten van een uitstekende keuken.

Aren Lee Wilson en Cesar Smits zijn opgegroeid met de zee, en zijn al reizend en surfend over de wereld gevormd door de relaxte vibe die de kleine surfparadijzen zo kenmerkt. En die typische laidback sfeer, samen met de bewustheid in voeding en gastvrijheid is nu het hart van Beach Break.

Beach Break ligt op een kalm en vrij deel van het Noordwijkse strand. Het biedt meer dan alleen golf- en kitesurf. De zee biedt meer kansen op ontspanning en sportieve uitdaging. Zeekayak, SUP, rafting, dat zijn maar een paar mogelijkheden om je zelf uit te dagen. Maar ook met een goed boek ben je meer dan welkom!

Het team bestaat uit ervaren instructeurs en een gastvrije crew. Ze helpen je graag met alles wat je dag mooier maakt. Kom voor sport, voor samenkomst, of gewoon om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag.