Beheer je boekingen
|
|
Kids & family

Surfclub

Bij onze surflessen voor kinderen en families draait alles om plezier, leren en nieuwe avonturen beleven. Stap in de wereld van het surfen en ontdek een zee van opwinding en eindeloos plezier.

Kijk vol trots toe hoe jouw kinderen hun zelfvertrouwen vergroten, nieuwe vrienden maken en een diepe verbinding met de zee ervaren. Laat ze stralen terwijl ze de golven bedwingen en onvergetelijke herinneringen maken.

Elke woensdagmiddag en zondag zijn jullie kinderen welkom op de Kids Surf. Deze is geschikt voor alle kids tot 16 jaar.

Het is ook mogelijk om het avontuur samen met je gezin te beleven. Boek een Family surfles en leer de basisvaardigheden van het surfen op een veilige en stimulerende manier.  

Wil je meer weten over de kids & family club?
Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl, vul het contactformulier in of komt bij ons langs op het strand.

Alles wat je moet weten over

De kid & family surfclub

Altijd surfen op jouw niveau

Bij ons draait alles om de surfervaring. Daarom verdelen we de groep in kleinere teams, zodat je altijd op jouw niveau kunt golfsurfen en gericht progressie maakt.

Ongeacht je ervaring, garanderen we dat je altijd in de juiste groep surft. Hierdoor kun je jezelf uitdagen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en de ultieme golfsurfer in jezelf ontdekken.

Klaar om te laten zien wat je kunt? Grijp deze kans en surf met surfers die op jouw niveau zijn. Reserveer nu je plek en ervaar de opwinding van golfsurfen op het hoogste niveau!”

Wanneer zijn de lessen voor kids?

Wat kosten de surflessen voor kids?

Surfkamp
Verhuur
Surffeestje