Beheer je boekingen
|
|
Samen leren surfen

Groepsles

Wil je met een groep leren surfen? Bij Surfschool BeachBreak in Noordwijk ben je aan het juiste adres.
Onze gediplomeerde instructeurs staan voor je klaar om je de fijne kneepjes van deze sport bij te brengen. Onze groepslessen zijn beschikbaar vanaf 1 les tot en met een 3-daagse cursus!

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Alles wat je
moet weten over

Groepslessen

Les op je eigen niveau

Tijdens het inschrijven bepalen we samen jouw niveau. Heb je al vaker gesurft? Wat kan je? Of ben je een totale beginner? Met deze informatie plannen we je in het juiste groepje. Zo heb je dus altijd les op jouw eigen niveau en leer je het meest effectief.

Hoe werkt een groepsles surfen?

In een groepsles zijn er tussen de 4 en 8 deelnemers per instructeur. Zo houden we de groepen klein en is er genoeg aandacht voor iedereen. Zijn er meer deelnemers in een groep, dan komt er een extra instructeur bij en wordt de groep verdeeld.

Wat gaan we doen tijdens de surfles?

De les begint natuurlijk met het aantrekken van wetsuits. De instructeur heeft handige trucjes om je daarbij te helpen en zal je laten zien hoe je dit het beste kunt doen. Onze wetsuits zijn dik genoeg zodat je warm blijft tijdens de surfles.
Daarna krijgen jullie felgekleurde lycra’s voor goede zichtbaarheid in het water, wat extra veiligheid biedt.

Helemaal aangekleed? Dan krijgen jullie de boards mee, en na een instructie gaan we snel naar de waterkant, waar de echte surfbeleving begint.
Als je al bekend bent met de procedure omdat je vaker surft, slaan we deze uitleg over en gaan we zo snel mogelijk naar de zee.

Tijdens de les behandelen we de volgende punten:

  • Positie op je board en in zee
  • Houding op je board
  • Peddelen
  • Stromingen
  • Pop-Up
  • Take Off
  • Veiligheid

Wil je met een grote groep surfles?

Ben je met een grote groep? Ook dan verzorgen wij graag jullie surfles. Je krijgt dan je eigen instructeurs zonder andere deelnemers erbij. Ook leuk voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, en familiedagen!

Kosten

Wat zijn de kosten van groepslessen surfen?
Je kunt een groepsles volgen voor 1, 2 of 3 dagen. Als je een meerdaagse surfcursus boekt, krijg je natuurlijk flinke korting. Bekijk je voordeel bij de tarieven.

Privéles surfen
surfkamp-surfles-630x410.2
Surffeestje
Let's surf
Verhuur
Kids Surfclub
kids surfclub beachbreak
Surfkamp
Meerdaagse cursussen
meerdaagse cursussen beachbreak noordwijk
Tarieven Surfschool
tarieven surfclub beachbreak