Beheer je boekingen
|
|
Info voor ouders

Surfkamp

Wij begrijpen dat het een hele stap kan zijn om uw kind een hele week bij ons onder te brengen. Onze instructeurs voldoen aan hoge eisen en zijn opgeleid tot SLSA Lifeguard en ISA surfcoach Certified, of hebben een gelijkwaardige opleiding afgerond. Zij zien erop toe dat de watersportactiviteiten veilig gebeuren.

Bovendien hebben al onze begeleiders een pedagogische achtergrond, zijn zij in het bezit van een HALO- of CIOS-diploma en hebben zij ervaring in het onderwijs. Het pedagogisch klimaat tijdens het kamp is dan ook zodanig dat de kinderen veel kunnen leren, waarbij wij surfen en plezier maken als middel gebruiken. Wij garanderen u dat uw kind in goede handen is bij ons

Meer info voor

Ouders

Day camp

Locatie van het surfkamp

Onze surfkampen vinden allemaal plaats in Noordwijk bij watersportcentrum BeachBreak, Zeereep 106, afrit 21, 200 meter naar rechts (bekijk op de kaart).

De Day camp deelnemers kunnen worden gebracht tussen 09.00 – 09.30 uur en opgehaald worden tussen 17.00 – 17.30 uur.

Onze activiteiten vinden hoofdzakelijk plaats op en rond het strand. Bovendien organiseren we spellen en activiteiten die zich afspelen op de boulevard, in de duinen, en soms zelfs op andere locaties (Bekijk het programma). Wat ons bijzonder maakt, is dat we ons eigen watersportcentrum hebben met horeca en een paviljoen. Hier kunnen de deelnemers opwarmen, even tot rust komen, en genieten van lekker eten. Dit maakt ons surfkamp uniek in zijn soort.

Kosten van de surfkampen

De kosten voor dit dagkamp zijn vanaf €365,- inclusief lunch, pauzehappen en drinken.

Surf & Stay

Het surfkamp voor tieners van 10-12, 13-15 jaar bieden we aan als dagkamp of als slaapkamp. Het surfkamp voor tieners van 16-17 jaar bieden wij enkel aan met overnachting. Voor het slaapkamp worden de deelnemers op de zondag tussen 17.00 – 17.30 uur verwacht bij ons Pop-Up Surfhostel en op deze locatie eindigt het kamp weer op vrijdag om 17.00.

Locatie van het surfkamp

Wij zijn dit jaar, voor het tweede jaar op rij, een samenwerking aangegaan met scouting Norvicus. Tijdens de zomermaanden wordt het clubhuis omgetoverd tot Pop-Up Surf Hostel. Norvicus bevindt zich op fietsafstand van ons watersportcentrum en ligt op een prachtig, ruim terrein. Het is de perfecte locatie om na een dag vol activiteiten tot rust te komen en jezelf op te frissen. Ons hostel beschikt over meerdere slaapzalen, onlangs gerenoveerde toiletten en douches, een ruime professionele keuken en een groot grasveld met vuurplaats. De slaapzalen zijn uitgerust met veldbedden en matrassen. ‘s Avonds verzorgen wij het diner en de avondsnacks en hebben wij een gevarieerd en aantrekkelijk avondprogramma opgesteld.

Kosten van de surfkampen

De kosten voor camp&stay zijn vanaf €625,- inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en alle activiteiten.

Verzekering

Het is verplicht voor alle deelnemers om in het bezit te zijn van een geldige reisverzekering. Het is van belang dat deze voorafgaand aan het kamp geregeld wordt, zodat de benodigde documentatie op de eerste dag van het kamp bij aanmelding kan worden overlegd. Let op: niet alle reisverzekeringen bieden dekking voor watersporten. Het is vaak mogelijk om een kortlopende reisverzekering inclusief annuleringsverzekering voor een week af te sluiten. Indien u reeds in het bezit bent van een doorlopende reisverzekering, dient u vooraf na te gaan of uw kind ook gedekt is voor watersporten. Het afsluiten van deze verzekering wordt aanbevolen vanwege mogelijke ziektes en ongevallen.

Annuleren

Vanwege de grote populariteit van onze surfkampen en de daarbij horende beperkte beschikbaarheid, hanteren wij een strikt annuleringsbeleid. Dit beleid is bedoeld om teleurstellingen te voorkomen en om voor alle betrokkenen duidelijkheid te creëren. Let op: Annuleren kan alleen via de mail Een annulering wordt pas als definitief beschouwd wanneer er een bevestiging (via e-mail) van ons is ontvangen. Het uitblijven van een betaling wordt niet gezien als annulering. Bij een annulering bent u verplicht om één van onderstaande bedragen te voldoen:
Day Camp
7-15 jaar
Golfsurfen-2
Info voor ouders
Kinderfeestje
Camp&Stay
10-17 jaar
festival beachbreak