Beheer je boekingen
|
|

Kitesurfles

Bij onze kitesurflessen dompelen we je onder in de wereld van deze extreme watersport. Of je nu een beginner bent die nog nooit een kite heeft aangeraakt, of al wat ervaring hebt en je skills wilt verbeteren, onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden naar nieuwe hoogten.

Ontdek de adrenalinekick terwijl je de kite bestuurt, jezelf laat voortstuwen door de wind en sprongen maakt over de golven. Leer de technieken en veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om te genieten van deze adembenemende sport.

Onze kitesurflessen bieden een combinatie van professionele instructie, hoogwaardige materialen en een veilige omgeving, zodat jij kunt focussen op het leren en het bereiken van jouw kitesurfdoelen.

Dus waar wacht je nog op? Voel de wind in je haren, leer de kite beheersen en beleef de ultieme sensatie van kitesurfen. Boek nu jouw kitesurfles en word een ware meester van de zee!

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in. Wil je je aanmelden voor de kitesurflessen, klik dan op de boek nu knop!

Privéles kitesurfen
priveles kitesurfen beachbreak noordwijk
Tarieven
kitesurfen
Boek nu
Verhuur
Groepsles
Lidmaatschap
Alles wat je moet weten over

Kitesurflessen

Persoonlijke aandacht.

Bij ons draait het allemaal om jou – persoonlijke aandacht staat bij ons centraal tijdens onze kitesurflessen.

Wij geloven dat iedereen uniek is en daarom verdienen onze leerlingen individuele begeleiding op maat. Onze instructeurs zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw behoeften, vaardigheden en doelen, zodat ze een lesplan kunnen ontwerpen dat perfect bij jou past.

Wij kiezen bewust voor maximaal 2 cursisten per instructeur bij de groepslessen kitesurfen. Door deze lessen klein te houden kunnen we je de best mogelijke individuele aandacht garanderen.

Wij maken tijdens onze privélessen zoveel mogelijk gebruik van bluetooth headsets zodat je continu in contact bent met jouw instructeur. Zo ontvang je direct feedback en is je leercurve vele malen groter.

Onze instructeurs zijn niet alleen experts in kitesurfen, maar ook gepassioneerde avonturiers die hun liefde voor deze geweldige sport graag met jou delen. Ze ademen kitesurfen en hebben een schat aan ervaring en kennis die ze met enthousiasme overbrengen. 

Het nieuwste materiaal.

Wij maken gebruik van het nieuwste kitesurfgear. Alle materialen zijn up to date, veilig en ideaal om mee te leren. We werken samen met kitemerk NORTH. Zij hebben de beste kites om mee te leren kitesurfen en een fantastisch productontwikkelingsteam.

Materiaal huren?

Ben je al ervaren? Dan kun je onze kitesurfmaterialen ook huren.

Lidmaatschap BeachBreak.

Word lid en ontdek een wereld vol onbegrensde mogelijkheden. Geniet van exclusieve toegang tot onze topfaciliteiten, profiteer van speciale evenementen en wedstrijden, en maak deel uit van een hechte community die je inspireert, ondersteunt en uitdaagt om je grenzen te verleggen.

Meer over alle vormen van lidmaatschap van BeachBreak

Meer info

Wil je meer weten of meteen een les boeken? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Boek nu je

Kitesurfles

Meer info

Wil je meteen een les boeken? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Whatsapp

De kitesurflessen worden ingepland aan de hand van de laatste windvoorspelling. Om iedereen op de hoogte te houden van de windvoorspelling hebben wij een whatsappgroep voor studenten opgericht. Wil je toegevoegd worden aan deze “Whatsapp groep”? Stuur ons dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Bij vragen kan je ons uiteraard ook mailen of bellen.