Beheer je boekingen
|
|

Vette baan of stage bij​

BeachBreak​

Wij zijn altijd op zoek naar leuk en gemotiveerde mensen.  

Wil je meer weten
Stuur dan een e-mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

We zijn altijd op zoek naar

Stoked personeel

Kitesurf instructeurs

Ben jij een fanatiek kitesurfer met de ambitie om les te gaan geven?
Wij zoeken zowel gecertificeerd instructeurs (IKO/VDWS/Watersport verbond) als ‘nog’ niet gecertificeerde instructeurs. Wij geven zelf Watersportverbond gelicenceerde opleidingen tot assistent en zelfstandig instructeur, uiteraard met erkend diploma.

Event begeleiders

Sta jij graag voor een groep en weet jij mensen te motiveren en enthousiasmeren, wellicht is deze functie wat voor jou.
Zo begeleid je de ene keer een groep vrijgezellen tijdens een ruig potje flagfootball en zal je de andere keer een groep directie hebben met een rondje beachgolf. Geen dag is hetzelfde.

Keuken personeel

Heerlijke BBQ’s neerzetten vind jij fantastisch om te doen. Jij bent het scherpe mes wat onze fantastische gerechten van de kaart keer op keer op tafel weet te krijgen

Golfsurf instructeurs

Ben jij golfsurfer? Vind jij het leuk om deze passie over te brengen op anderen? Dan willen wij graag met jou in gesprek.
Wij zoeken ASI/ISA/HSA gecertificeerd personeel maar ook ‘nog’ niet gecertificeerde jongens en meiden. Wij verzorgen minimaal 1x per jaar een volledige ASI opleiding en hebben ook interne opleiding.

Surfkamp begeleiders

Ben jij die begeleider waar jouw deelnemers het nog jaren over gaan hebben? Wij zoeken enthousiaste, open en sportieve begeleiders die de surfkamp deelnemers hele dagen begeleiden. Heb jij een achtergrond in het onderwijs of pedagogiek dan is dit zeker een plus. 

 

Horeca personeel

Service with a smile, herken jij jezelf hierin? Dan kan het niet anders dat je graag bij ons op het strand, in de zon, achter de bar staat en iedereen voorziet van een heerlijk drankje.
Koffie maken doen wij uit een echte piston machine, dit zullen wij jou uiteraard volledige leren zodat jij de heerlijkste koffie variaties neer kan zetten.