Beheer je boekingen
|
|
Activiteiten voor

Groepen

Beleef een onvergetelijk uitje op het strand! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een perfecte combinatie van teambonding, plezier en ontspanning. Laat de zorgen van alledag achter je en stap in een wereld van zon, zee en samenhorigheid. Met een breed scala aan activiteiten, zoals Expeditie Robinson, beach volleybal en zelfs surflessen, creëren we een unieke ervaring die de teamgeest naar een hoger niveau tilt en de banden tussen collega’s en vrienden versterkt. Of het nu gaat om een ​​klein team of een groot bedrijf, ons professionele team staat klaar om een maatwerk groepsuitje op het strand te organiseren dat jullie verwachtingen overtreft. Kom naar het strand en ‘let the good times roll’!

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep? Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 20:00: +31 (0) 6 114 612 96 of mail ons: info@beachbreak.nl

Activiteiten overzicht
Teamuitjes
Bedrijfsuitjes
Arrangementen
Schoolactiviteit
meerdaagse cursussen beachbreak noordwijk
Vriendenuitjes
Vrijgezellenuitjes
bubble voetbal
Kinderfeestje
Events op maat
Voor kleine & grote

Groepen

Welke activiteiten kunnen wij organiseren voor groepen?

Wij kunnnen evenementen organiseren voor Grote groepen, maar ook voor Kleine groepen en Teamuitjes. We regelen een totaalprogramma. Ons aanbod is enorm en heel divers, bekijk het in het Overzicht van de Activiteiten.

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven.

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 20:00: +31 (0) 6 114 612 96 of mail ons: info@beachbreak.nl

teamuitjes beachbreak kopie