Advanced Surf clinic

Een greenwave surfen is geen probleem?  Maar een turn off the lip is nog lastig? Of lukt je Cutback nog niet helemaal?  Met deze clinic krijg je van een ervaren surfcoach de juiste tips en tricks om je zelf naar een hoger niveau te brengen. Met behulp van een videoanalyse ontdek je waar je je zelf kan verbeteren om zo je perfecte turn te zetten.

Hoe gaan we te werk bij de Surf Clinic?

Na een kennismaking stel je samen met jouw surfcoach je eigen persoonlijke leerdoel vast. Waar ga je je op focussen tijdens deze sessie? Wat wil jij zelf graag beter kunnen? Hierna ga je het water in en zal jouw surfcoach je filmen. 

Je gaat korte heats surfen waar veel golven gepakt worden, zodat er genoeg materiaal op camera staat. Aan de hand van elke sessie, geeft je surfcoach je korte tips waar je je op moet focussen tijdens de volgende heat. Na 3 heats surfen is het tijd om om te kleden. De surfcoach bekijkt het opgenomen videomateriaal op de TV of laptop en gaat de analyse voorbereiden. 

Na het omkleden, ga je samen met je surfcoach de beelden bekijken. Wat doe je nou echt in het water? Wat denk je dat je doet? En wat zijn de gevolgen van je bewegingen? Door middel van vergelijkingen met andere beelden van betere surfers, creëer je een beter beeld van wat je zou moeten doen. Na het bekijken van de beelden, krijg je concrete tips en tricks van de surfcoach, die je kunt gebruiken tijdens je volgende sessie.    Uiteraard krijg je de beelden opgestuurd met feedback!

Wat kost een Advanced Surf Clinic?

Voor een 2 uur durende clinic van je surfcoach met een daarbij behorende videoanalyse, beelden en het bovenstaande programma: Privéles €75,-; Groepsles € 35,- pp (Max. 3 personen)

Wil je meer weten of direct een Advanced Surf Clinic boeken?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Wil je meer weten?

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

BOEK NU
Kinderfeestje surfschool Noordwijk

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl 

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes