One Day Concepts: volledig dagprogramma

We hebben bij BeachBreak twee concepten ontwikkeld voor een dagprogramma: The Health Challenge en Expedition Livingstone. Volledig uitgedacht en verrassend compleet! In deze dagprogramma's hebben wij de natuur en cultuur van Noordwijk verwerkt en ook gezondheid als way of life. Dit dagprogramma kan inclusief lunch, diner en borrel verzorgd worden (maar natuurlijk ook zonder).

The Health Challenge

Tijdens dit gezonde bedrijfsuitje staat gezondheid centraal. Je gaat in het team de strijd aan met elkaar om zoveel mogelijk gezondheidspunten te scoren in The Health Challenge app. Tijdens deze Challenge zijn punten te verdienen in de pijlers Body, Mind, Nutrition en Social. Dus iedereen kan meedoen, ook als je geblesseerd bent! Wie speelt het spel het slimst en wordt daarmee de grote (gezonde) winnaar?

De inhoud van de Challenge wordt voorafgaand aan het uitje samen ingevuld, aan de hand van een telefonische brainstorm. Voor de activiteiten is een keuze te maken uit alle activiteiten die door BeachBreak georganiseerd worden. Daarnaast bieden wij een extra aanvulling om meer invulling en diepgang te geven aan de pijlers. Een Healthy lunch en een BBQ passen goed bij het programma en kunnen hier uiteraard als arrangement bijgeboekt worden.  

Expedition Livingstone

Het bedrijfsuitje 'Expedition Livingstone" heeft alles in zich om de teambuilding binnen jouw bedrijf tot grote hoogte op te stuwen. Het is geschikt voor actieve en minder actieve deelnemers, voor doeners en denkers en voor jong en oud. Dit teambuilding-spel zit heel goed in elkaar en draait om het prijsgeven van de geheimen van Noordwijk. Puzzelend, construerend en samenwerkend ga je een hele dag op zoek naar antwoorden op vragen, ontcijferen van geheimschriften en speur je naar plekken in Noordwijk waar aanwijzingen zijn verstopt, om uiteindelijk uit te komen bij de erfenis van Noordwijk. Verschillende spellen kunnen worden toegepast om een dagvullend programma te creëren. 
Een lunch of afsluitende bbq op het mooiste plekje van Noordwijk hoort er eigenlijk wel een beetje bij en kan uiteraard als arrangement bijgeboekt worden.

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Health Challenge BeachBreak Noordwijk 1 dag uitje

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen