Overzicht van onze Activiteiten

Activiteiten voor groepen in Noordwijk.

Op deze pagina vindt u alle activiteiten die wij aanbieden bij BeachBreak in Noordwijk en natuurlijk op onze andere locaties.

Ook kunnen deze activiteiten op uw eigen locatie worden uitgevoerd en komen wij met ons materiaal en instructeurs op de gewenste locatie.

Onze activiteiten zijn gesorteerd in de volgende categorieën: 

Watersport

Actief op het strand en in het Duin

Rustig op het strand of in het Duin

Educatief

Binnen Workshops

Zo is er altijd voor iedereen een passende activiteit, ideaal voor grote groepen! Maar ook voor kleinere groepen die toch een leuke activiteit willen doen op het strand van Noordwijk.

  

Het mooie aan deze activiteiten is, is dat wij deze activiteiten allemaal in eigen beheer hebben. 
Dit betekent dat we snel kunnen switchen van activiteit als bijvoorbeeld het weer niet goed is. Het materiaal is altijd het beste en in topconditie. 

Niet elke activiteit is geschikt  voor elk soort uitje of evenement. 
Daarom geven onze professionals u graag advies. 
Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar of over de mail.

 

Bekijk hier onder het volledige overzicht van onze activiteiten of download via deze link onze brochure met alle informatie :

Watersport

Golfsurfen

Denk je aan golfsurfen, dan denk je aan meters hoge golven, ver weg in het buitenland.
Maar wist je dat je dit ook in Nederland kan leren? En dat wij hiervoor de juiste materialen en instructeurs hebben?
Zij leren de kneepjes van de sport, zodat jij met je collega's of vrienden een leuke middag beleven!

StandUpPaddle Clinic
Een nieuwe vorm van Surfen, ideaal op de zee als het vlak water is. De instructeurs geven tips & tricks om zo veel mogelijk plezier te beleven aan het Suppen.

BrandingRaften
Een fantastisch spektakel in hoge golven.  Met je team probeer je de raft door de branding heen te peddelen. Achter de branding keer je om en surf je met de golven mee terug. Een echte teambuilding activiteit voor groepen.
Branding Kayakken

Peddelen door de surf, proberen in balans te blijven. Achter de golven probeer je om te draaien en met de kayak terug naar het strand te surfen.

Family SUP
Een echte teambuilding activiteit. Balans, samenwerken en 

fun staan centraal tijdens deze activiteit. Met zijn alle op een grote Stand Up Paddle Board, tegen de golven in paddelen om erna om te keren en te proberen om de sup met de golven mee te surfen terug naar het strand.

Actief op het strand en in het Duin

Expeditie Robinson
Een echte teambuilding activiteit waar samenwerken, doen, denken en strijd centraal staan. 
Probeer puzzels op te lossen zodat je met je team naar de volgende challenge kan. 
Alle puzzels zijn in het thema van Expeditie Robinson de Tv-Show. Alleen wij passen ze aan op de omstandigheden op het strand. Zo kan het spel eigenlijk altijd gespeeld worden. Deze activiteit is geschikt voor kleine maar ook grote groepen! 

Powerkiten
Ervaar de kracht van de wind met onze professionele kites. 
Een clinic Powerkiten is de eerste les van Kitesurfen. Je leert de kite controleren, de kite te sturen en om te gaan met de kracht. Spannend maar een hele gave ervaring. 
Je kan zelfs erna deze activiteit doorpakken naar een clinic Kitesurfen.

Bubbelvoetbal
Bubbelbal is een leuke nieuwe variant op het voetbal. Klim in de bal die je beschermt. Beuk, bounce je weg naar de bal en probeer te scoren. Maar we hebben ook verschillende varianten op het spel zodat we verschillende uitdagingen aan gaan. Extra leuk voor een vrijgezellenfeestje!

ArcheryTag
Een toegankelijkere variant op paintball. Jagen op elkaar met pijl en boog. Probeer de targets van de tegenstander te raken om te winnen. Of speel ''capture the flag'' als variant. Teambuilding en samenwerken zijn thema's die passen bij dit spel. Uiteraard wordt het spel veilig gespeeld met maskers op en zachte pijlkoppen. 

Lasergamen
Lasergamen in het en op het duin naast BeachBreak. Hoe gaaf is dat? Onze professionele wapens schieten wel 150 meter ver en de sniper wel 200! Het hoeft niet donker te zijn om het spel te spelen, maar het kan wel! 

BeachVolleybal
Een ouderwets potje Beach Volleyballen is natuurlijk een leuke activiteit voor een uitje of als onderdeel van een roulatie programma. Wij hebben professionele netten, belijning en ballen. Je kan zelf spelen of met een scheidsrechter erbij.

Active Beachgames
Een combinatie van actieve spellen en games. Leuk voor grote groepen die graag actief op het strand bezig willen zijn. De activiteiten kunnen zijn: Ultimate Frisbee, BeachVolleybal, Flagfootball, ArcheryTag, Bubbelball of Baseball.
Het weer bepaalt wat we doen!

Mountainbike Clinic
Het MTB-parcours van Noordwijk is uitdagend, snel en zelfs een beetje technisch. Onze instructeur leert je de kneepjes, tricks en trucs om zo veilig maar ook snel het parcours over te knallen. Lekker intensief. 
Wij leveren de Ghost MTB's met helm. 

Safari door het duin met de Step of Fiets

Wij bieden een te gekke duinsafari aan! Ga met de step of de fiets door het duin en geniet van de natuur. Wellicht spot je een hertje, vossen of hazen. 
De safari kan je met een papieren route doen of met een GPS-zender. 
Deze activiteit kan je ook in een competitie vorm doen! 2, 3 of 4 teams gaan de strijd aan met elkaar. Zoek met je GPS of Route een locatie waar een instructeur klaar staat. Daar doe je een opdracht en als deze gelukt is kan je door naar het volgende punt. Wie is als eerste terug en voert de opdrachten het beste uit? 
Een veelzijdige activiteit waar iedereen aan mee kan doen!

Teambuilding Estafette - 6kamp
Een combinatie van verschillende activiteiten die je met je team of groep moet uitvoeren. 
Welk team is het beste of snelst? Deze activiteiten draaien puur om samenwerken. Wie neemt de leiding en zorgt voor een goede samenwerking. Onderdelen zijn ski-lopen, water naar de zee dragen, knikkerbaan2.0, reuze zak lopen, touwtrek challenge, wereldbal , ton lopen, acid river en skippytuben. Afhankelijk van het weer bepalen wij de activiteiten.

Rustig op het strand en in het Duin

BeachGolf
Een rustige activiteit voor groepen die wel wat leuks willen doen maar niet intensief bezig zijn. 
Op de driving-range oefen je slag. De instructeur geeft je tips en tricks. Erna loop je met een team verschillende holes die uitgezet zijn op het strand en in het duin. Voor iedereen een leuke toegankelijke activiteit waar ook een competitie element aan kan toegevoegd kan worden.

Easy BeachGames
Verschillende spellen die je op je gemak kan spelen. Gebruik concentratie en skills om je doel te bereiken. 
Activiteiten zijn onder andere Reuze Jenga, Bamboestiek, Mikado, BeachGolf, Disc mikken, BeachPuzzel.

GPS Tocht

Lekker wandelen door de natuur met een GPS. Wij zetten een route uit en jullie gaan oppad met de GPS. 
Dit kan natuurlijk ook met een step of fiets.
Als jullie het leuk vinden, kan er een competitie element aan toegevoegd worden door opdrachten klaar te zetten op verschillende punten. Wie is het snelst terug en voert de opdrachten het best uit?

Yoga Clinic

Met een professionele lokale Yogi een heerlijk ontspannen yogasessie doen op het strand. 
We hebben een unieke rustige locatie waar dit uitstekend kan. Er kunnen verschillende yogastijlen beoefend worden. Vinyasa, SlowFlow, Hatha, Power, Yin yoga. Goed als break van de dag, start van de dag of als afsluiting.

Educatief

Grondstof Jutten
Ga met een milieu expert op pad na een clinic. Zoek de ''schatten'' op het strand en krijg uitleg over wat precies de gevolgen zijn van plastic in de zee en op het strand. 
Met deze activiteit draag je ook nog een steentje bij aan het milieu! 

Wandelen met de Boswachter

De boswachters van Staats Bosbeheer nemen je mee op een prachtige wandeling vol met verhalen door het beschermde natuurgebied van Noordwijk. Vraag alles wat je wilt weten en leer alles over wat er leeft, groeit en doet in de natuur.

Bezoek aan het Bunkermuseum of Engelandvaardersmuseum
Wil je niet alleen maar op het strand van Noordwijk zijn, maar ook iets leuks doen op een andere locatie? De 2 musea's liggen op 5 minuutjes wandelen van BeachBreak en bieden een mooie kijk in het leven van de Noordwijkers in bezet Nederland tijdens de 2de wereldoorlog. 

Binnen Workshops

Cocktail Shaken
Tijdens deze workshop leer je verschillende cocktails maken. Welke smaken kan je combineren, welke niet? 
Enthousiaste FlairTenders die met passie vertellen over hun beroep.
Wil je alleen Gin's en Tonic's kunnen combineren? Dan komt er een Gin specialist die je alle in&outs verteld over Gin en Tonics en hoe die te combineren met verschillende smaken.

Sushi maken
Creëer je eigen Sushi onder begeleiding van een Sushi-Master. Maak verschillende sushi's en leer de kneepjes van het rollen. Alles is inclusief de ingrediënten. 

Schilderen met een Kunstenaar
Onze eigen kunstenaar Eric neemt je mee op een artistieke, creatieve tocht om uit eindelijk zelf een kunstwerk te schilderen. Laat je beïnvloeden door de natuur of de zee voordat je begint. Eric vertelt je alles over de mogelijkheden, technieken en kunst.

Pop-Up PUB Quiz
Onze eigen Pop-Up PubQuiz. 

Bouw eerst je eigen ''bruin cafe'' om er na met een lekker drankje aan de slag te gaan met de PubQuiz. Onze quizmaster staat er klaar voor!
Wij hebben zelf een algemene quiz gecreëerd voor alle leeftijden en groepen. Natuurlijk kunnen we de quiz ook personaliseren.

Boek nu

Wilt u zich aanmelden voor een les of wilt u meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BOEK NU
Bubbelbal

Social Media

We zijn ook actief op verschillende socialemediakanalen. Volg ons voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes