Overzicht van onze Activiteiten

Bij BeachBreak in Noordwijk organiseren we activiteiten voor groepen. Van actieve uitjes op het strand, tot rustige en educatieve activiteiten.  Zo is er voor iedereen altijd een passende activiteit, ideaal voor grote groepen! Maar ook voor kleinere groepen die een leuke activiteit willen doen op het strand van Noordwijk. 

Watersport - Actief of rustig op strand en duin - Educatief programma - Binnen workshops

De activiteiten vinden plaats bij BeachBreak op en om het strand in Noordwijk, maar we kunnen deze activiteiten ook op jouw eigen locatie uitvoeren. Wij komen dan met ons materiaal en instructeurs naar de gewenste locatie.

Omdat wij deze activiteiten in eigen beheer hebben, kunnen we snel switchen van activiteit als het weer bijvoorbeeld niet goed is. Bovendien is het materiaal altijd van de beste kwaliteit en in topconditie. Daarnaast heeft onze locatie ook kleedkamers en warme douches, dus na afloop van de activiteiten kan de groep zich even lekker opfrissen en omkleden. We kunnen deze activiteiten verzorgen inclusief een arrangement voor lunch, borrel en BBQ. 

 

Niet elke activiteit is geschikt  voor elk soort uitje of evenement, daarom geven onze professionals u graag advies. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Bekijk hier het volledige overzicht van onze activiteiten:

Watersport

Golfsurfen

Denk je aan golfsurfen, dan denk je vaak aan meters hoge golven, ver weg in het buitenland. Maar wist je dat je dit ook in Nederland kunt leren? Wij hebben hiervoor de beste materialen en instructeurs. Zij leren je de fijne kneepjes van de sport, zodat jij en je collega's of vrienden een leuke middag beleven!

Suppen / StandUpPaddle Clinic 

Suppen is een nieuwe vorm van Surfen, ideaal als de zee vlak is. Onze instructeurs geven jullie tips & tricks om zoveel mogelijk plezier te beleven aan het Suppen.

Raften in de branding
Een fantastisch spektakel in hoge golven! Met je team probeer je de raft door de branding heen te peddelen. Achter de branding keer je om en surf je met de golven mee terug. Een echte teambuilding-activiteit voor groepen.
Kayakken in de branding 

Peddelen door de branding, proberen in balans te blijven. Achter de golven probeer je om te draaien en met de kayak terug naar het strand te surfen. Leuk om met je team te werken aan balans en samenwerking. 

XXL Suppen

Met zijn allen op een grote Stand Up Paddle Board, tegen de golven in paddelen. Daarna probeer je om te keren en je laat de sup met de golven mee terug naar het strand surfen. Een echte teambuilding-activiteit waarin je kunt werken aan balans en samenwerken maar vooral de fun staat centraal. 

Actief op het strand en in de duinen

Expeditie Robinson
Je probeert in dit spel met jouw team puzzels op te lossen zodat je door kunt naar de volgende challenge. Alle puzzels zijn in het thema van Expeditie Robinson van TV, aangepast aan de omstandigheden op het strand. Daarom kan het spel eigenlijk altijd gespeeld worden. Deze activiteit is geschikt voor kleine maar ook grote groepen. Een echte teambuilding-activiteit waar samenwerken, denken, doen en competitie centraal staan. 

Powerkiten
Ervaar de kracht van de wind met onze professionele kites! Een clinic Powerkiten is de eerste les van Kitesurfen. Je leert de kite controleren, de kite te sturen en om te gaan met de kracht. Spannend en een hele gave ervaring. Na deze activiteit kun je doorpakken naar een clinic Kitesurfen.

Bubbelvoetbal
Bubbelball is een leuke nieuwe variant op voetbal, doordat je in een bal zit die je beschermt. Beuk en bounce je naar de bal en probeer te scoren. We hebben ook verschillende varianten op dit spel, zodat we verschillende uitdagingen aan kunnen gaan. Extra leuk voor een vrijgezellenfeestje!

ArcheryTag / Pijl en boog
We gaan jagen op elkaar met pijl en boog (leuker en minder pijnlijk dan paintball). Probeer de targets van de tegenstander te raken om te winnen. Of speel ''capture the flag'' als variant. Samenwerken is belangrijk bij dit spel, dus heel geschikt voor teambuilding. Uiteraard wordt het spel veilig gespeeld met maskers en zachte pijlkoppen. 

Lasergamen
Lasergamen in de duinen naast BeachBreak. Hoe gaaf is dat? Onze professionele wapens schieten wel 150 meter ver en de sniper wel 200 meter! Het hoeft niet donker te zijn om het spel te spelen, maar het kan wel. Spannend!

Beach Volleybal
Een lekker potje Beach Volleybal is een leuke activiteit voor een teamuitje of als onderdeel van een programma. Wij hebben professionele netten, belijning en ballen. Je kunt het zelf spelen of met een scheidsrechter.

Active Beachgames
Een combinatie van actieve spellen en games. Leuk voor grote groepen die graag actief op het strand bezig willen zijn. De activiteiten kunnen zijn: Ultimate Frisbee, Beach Volleybal, Flag football, Archery Tag, Bubbleball of Baseball.
Het weer bepaalt wat we doen!

Mountainbike Clinic
Het MTB-parcours van Noordwijk is uitdagend, snel en zelfs een beetje technisch. Onze instructeur leert je de kneepjes, tricks & trucs om zo veilig, maar ook snel het parcours over te knallen. Lekker intensief. We leveren de Ghost MTB's met helm. 

Safari door de duinen met de step of fiets

Wij bieden een te gekke duinsafari aan: ga met de step of fiets door het duin en geniet van de natuur. Wellicht spot je een hertje, vossen of hazen. De safari kan met route op papier of met een GPS-zender. Deze activiteit kun je ook in een competitievorm doen: 2, 3 of 4 teams gaan dan de strijd aan met elkaar. Zoek met je GPS of route de locatie waar een instructeur klaarstaat. Daar doe je een opdracht en als deze gelukt is ga je door naar het volgende punt. Wie is als eerste terug en voert de opdrachten het beste uit? Een veelzijdige activiteit waar iedereen aan mee kan doen!

Teambuilding Estafette - Zeskamp
Een combinatie van verschillende activiteiten die je met je team of groep kunt uitvoeren. Onderdelen zijn ski-lopen, water naar de zee dragen, knikkerbaan 2.0, reuze-zaklopen, touwtrek-challenge, wereldbal , tonlopen, acid river en skippy tuben. Afhankelijk van het weer bepalen we de activiteiten. Welk team is het beste of snelst? Wie neemt de leiding en zorgt voor een goede samenwerking? Deze activiteiten draaien puur om samenwerken en zijn heel geschikt als teamuitje. 

Rustig op het strand en in de duinen

Beach Golf
Op de driving-range oefen je je slag, waarbij de instructeur jou tips & tricks geeft. Daarna loop je met jouw team verschillende holes die uitgezet zijn op het strand en in de duinen. Voor iedereen een leuke toegankelijke activiteit waar ook een competitie-element aan kan toegevoegd kan worden.

Easy BeachGames
Verschillende spellen die je op je gemak kunt spelen, zoals Reuze Jenga, Bamboestiek, Mikado, Beach Golf, Disc mikken en Beach Puzzel. Gebruik concentratie en skills om je doel te bereiken. 

GPS-tocht (wandelen, steppen of fietsen)

Lekker wandelen, steppen of fietsen door de natuur in Noordwijk. Wij zetten een route uit en jullie gaan op pad met de GPS. Eventueel kan er een competitie-element aan toegevoegd worden door opdrachten klaar te zetten op verschillende punten. Wie is het snelst terug en voert de opdrachten het best uit?

Yoga Clinic

Met een professionele lokale Yogi doe je een heerlijk ontspannen yogasessie op het strand. We hebben een unieke rustige locatie waar dit uitstekend kan. Er kunnen verschillende yogastijlen beoefend worden: Vinyasa, SlowFlow, Hatha, Power, Yin yoga. Goed als start of break van de dag, of als afsluiting.

Educatief

Grondstof-Jutten
Ga met een milieu-expert op pad na een clinic. Zoek de ''schatten'' op het strand en krijg uitleg over wat precies de gevolgen zijn van plastic in zee en op het strand. Met deze activiteit draag je ook nog een steentje bij aan het milieu! 

Wandelen met de Boswachter

De boswachters van Staatsbosbeheer nemen je mee op een prachtige wandeling vol verhalen, door het beschermde natuurgebied van Noordwijk. Vraag alles wat je wilt weten en leer over wat er leeft, groeit en bloeit in de natuur.

Bezoek aan het Bunkermuseum of Engelandvaardersmuseum
Deze twee oorlogsmusea liggen op 5 minuutjes wandelen van BeachBreak in Noordwijk en bieden een unieke kijk in het leven van de Noordwijkers in bezet Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Binnen Workshops

Cocktail Shaken
Tijdens deze workshop leer je verschillende cocktails maken. Welke smaken kun je goed combineren, welke niet? 
Enthousiaste FlairTenders vertellen met passie over hun beroep. Wil je alleen Gin's & Tonic's kunnen combineren? Dan komt er een Gin-specialist die je alle in&outs vertelt over optimale combinaties met verschillende smaken.

Sushi maken
Creëer je eigen Sushi onder begeleiding van een Sushi-Master. Maak verschillende sushi's en leer de kneepjes van het rollen. Alles is inclusief de ingrediënten. 

Schilderen met een kunstenaar
Onze eigen kunstenaar Eric neemt je mee op een artistieke, creatieve tocht om uit eindelijk zelf een kunstwerk te schilderen. Laat je inspireren door de natuur of de zee voordat je begint. Eric vertelt je alles over technieken en kunst.

Pop-Up PubQuiz
Bouw eerst je eigen ''bruin cafe'' om daarna met een lekker drankje aan de slag te gaan met de PubQuiz. Onze quizmaster staat er klaar voor! We hebben zelf een algemene quiz gecreëerd voor alle leeftijden en groepen. Natuurlijk kunnen we de quiz ook personaliseren.

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Bubbelbal

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen