Events op maat

Bij BeachBreak in Noordwijk leveren wij maatwerk voor bedrijfsuitjes en teambuilding-activiteiten, van zakelijke tot vermakelijke evenementen. BeachBreak kan voor jouw evenement de gehele organisatie helemaal uit handen nemen (of een gedeelte, indien gewenst). 


We overleggen samen over de wensen en de mogelijkheden en stellen daarna een creatief en passend event-ontwerp op. We bepalen in samenspraak een passende naam voor het evenement, een rode draad of centraal thema dat tijdens het hele programma terug kan komen, zoals groei, plezier, verbintenis of elk ander thema. We kunnen deze activiteiten verzorgen inclusief een arrangement voor lunch, borrel en BBQ. 

Eigentijdse en creatieve bedrijfsuitje

BeachBreak geeft jouw teambuilding-acitiviteit of bedrijfsuitje op creatieve en eigentijdse wijze invulling, door een attractief programma met de juiste balans tussen inhoud en fun samen te stellen. Een programma dat jouw boodschap of doel overbrengt, zodat het resultaat ook daadwerkelijk het reilen en zeilen van het bedrijf beïnvloedt. Verbinding, samenwerken, motiveren, belonen en inspireren zijn thema's die wij graag gebruiken toepassen bij onze activiteiten voor het bedrijfsleven.

Locaties zijn variabel

Het evenement kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld in onze vergaderzaal op Langevelderslag in een zakelijke, maar ontspannen sfeer of aan zee bij ons watersportcentrum in Noordwijk, waar we een informelere sfeer hebben met een echte "voetjes-in-het-zand"-gevoel. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden door eerst een wat formeler gedeelte in onze vergaderzaal te houden, waarna het team met elkaar een activiteit gaat doen op het strand of in de duinen.

Idee: The Health Challenge

Misschien past ons concept  "The Health Challenge" wel bij jullie? Wij maken in samenwerking met specialisten, de werknemers bewust hoe belangrijk gezond leven is. Hier profiteert het bedrijf uiteraard ook van, als werknemers er een gezonde levensstijl op na houden. Dit doen wij op een innovatieve en moderne manier. Een Health Guru komt spreken, waarna de groep aan de slag gaat in teams en onze The Health Challenge App en activiteiten. De dag sluiten we af met een Healthy BBQ op het strand. 

> Meer ideeën voor een actieve invulling: Bekijk het overzicht met activiteiten 

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Teambuilding Noordwijk Raften Grote Groep Teamuitje

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen