Complete Events in één arrangement

BeachBreak in Noordwijk verzorgt complete evenementen voor elke gelegenheid. Van alle activiteiten kunnen we een dagvullend programma maken, we organiseren events op maat of we verzorgen een compleet arrangement. Wij regelen dan alles tot in de puntjes: van een start met een kopje koffie met een home made gebakje, tot een complete BBQ met een afsluitend feest op het strand van Noordwijk. Deze arrangementen worden in combinatie met activiteiten of BBQ op maat gemaakt.

Ontvangst op het strand

Voordat de activiteit begint kun je beginnen met een lekker kopje koffie en vers gebak. Een betere start is er niet. Ons gebak is altijd Home Made en vullen we aan met vers gebak van de bakker. Liever de dag wat gezonder beginnen? Dan kunnen we je een verse tropische smoothie aanbieden. Echt bijzonder maak je het met een mooie bubbel om mee te proosten. Ook dat kunnen wij regelen. 

Lunch in het surfcafé

Voor of na je activiteit genieten van een lekkere lunch? Wij verzorgen dit graag in ons surfcafé op het strand. Onze koks kunnen bijvoorbeeld verse salades, sandwiches en een soepje voor jullie groep verzorgen. We kunnen dit helemaal aanpassen naar wens: Vegan, Vega, Vis en Vlees is allemaal mogelijk.

Borrel op het terras

Na lekker actief te zijn geweest met onze activiteiten op het strand of in zee, kunnen we de middag gezellig afsluiten met een borrel. Hapjes en drankjes worden geserveerd op ons terras of zelfs in de HotTub. 

BBQ bij een ondergaande zon

De barbecues die BeachBreak aanbiedt in het Surfcafe zijn divers en voor ieder wat wils, want ook dit kunnen wij op maat leveren, zodat deze helemaal past bij jullie wensen. Onze koks grillen voor u de groenten, vis en vlees in onze buitenkeuken: Live cooking! Vega, Vis en Vlees is allemaal mogelijk.

Vind je het leuk om zelf te grillen? Ook dit is mogelijk. Wij zorgen voor alle materialen en de hete kolen en je staat zelf achter de barbecue als chef. 

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Ontvangst met koffie en gebak evenement Noordwijk Groepen Uitjes Arrangementen Uitjes Totaal

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen