Beheer je boekingen
|
|
10-17 jaar

Camp&Stay

Ben je klaar voor de zomer van je leven? Onze surfkampen voor kinderen en tieners bij BeachBreak zijn een jaarlijks terugkerend succes. Wij bieden het beste Surfkamp van Nederland met hoogwaardige activiteiten onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. Door te werken in kleine groepen, garanderen wij veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Onze surfkampen bieden een sportieve en uitdagende week waar je veel kunt leren, terwijl plezier en surfen altijd centraal staan. Bij ons gaat het niet om het bouwen van zandkastelen, maar om echte stoere activiteiten met net dat beetje extra inhoud.

In 2024 bieden wij wederom de mogelijkheid voor deelnemers  vanaf 10 jaar om te overnachten in ons Pop-Up Surf Hostel. Op deze locatie zijn alle faciliteiten aanwezig om een onvergetelijke week te beleven.

DATA 2024

14-19 JULI (FULLY BOOKED)
21-26 JULI
28 JULI – 2 AUGUSTUS
4-9 AUGUSTUS (FULLY BOOKED)
11-16 AUGUSTUS
18-23 AUGUSTUS

Informatie

Camp&Stay

Deelnemers van 10-12 & 13-15 & 16-17 jaar

Wij hanteren 3 leeftijdsgroepen voor het Camp&Stay. 10-12 jaar, 13-15 jaar & 16-17 jaar. Voor deze deelnemers is er een speciaal programma ontwikkeld, waarbij de lessen en activiteiten aansluiten op hun individuele niveau. De groep is verdeeld in 3 leeftijdscategorieën, zodat de deelnemers met hun leeftijdsgenoten activiteiten ondernemen. Het surfen en plezier maken staan centraal, maar er staan ook andere interessante activiteiten op het programma. De deelnemers overnachten in, het speciaal opgezette, Rip Curl Base Camp. waardoor ze gegarandeerd een hele midweek onder de pannen zijn. 

De lunch en sommige activiteiten worden samen gedaan met de jongens en meiden van andere leeftijdscategorieën.

Programma van het surfkamp

Je krijgt les op je eigen niveau, waarbij je deelneemt met jongeren van je eigen leeftijd. Jouw instructeur helpt je om bijvoorbeeld een greenwave aan te peddelen, down the line te surfen en misschien zelfs een eerste bottom turn te maken. De groep wordt opgesplitst op basis van niveau, zodat je uitgedaagd wordt en een stapje extra moet zetten. Door het programma per leeftijdsgroep en niveau in te delen, heeft iedereen zijn of haar eigen uitdaging. Naast het surfen zullen we ook andere activiteiten ondernemen. ‘s Avonds dineren we gezamenlijk en volgt er een avondprogramma. Het avondprogramma omvat onder andere een spooktocht, bonte avond, film- en spelletjes avond.

Enkele van de activiteiten die wij aanbieden zijn onder andere:

 • Surfen
 • Powerkiten
 • Surfskaten
 • Surf theorie
 • Externe activiteiten
 • ArcheryTag
 • Bubbelbal
 • Expeditie Robinson
 • Suppen
 • Raften
 • Mega suppen

Eten en drinken zijn inbegrepen

Onze uitdagende activiteiten gedurende de hele dag vragen om voldoende voeding en rust. Daarom bieden wij onze deelnemers gezonde maaltijden en tussendoortjes tijdens het kamp. De lunch en snacks zijn inbegrepen bij het kamp en ons brood wordt dagelijks vers geleverd door een lokale bakker. Daarnaast wordt het fruit dagelijks aangevuld om ervoor te zorgen dat de deelnemers voldoende vitamines binnenkrijgen. Het staat onze deelnemers uiteraard vrij om ook zelf extra lekkernijen mee te nemen.

Gediplomeerde instructeurs en begeleiding

Al onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en ISA/ASI surfcoach of een vergelijkbare opleiding. Bovendien hebben onze surfcoaches veel ervaring met kampen, omdat zij al eerder in onze kampen hebben gewerkt of elders (surf)kampen hebben georganiseerd

Locatie van het surfkamp

Wij zijn voor het derde jaar op rij, een samenwerking aangegaan met scouting Norvicus. Tijdens de zomermaanden wordt het clubhuis omgetoverd tot Pop-Up Surf Hostel. Norvicus bevindt zich op fietsafstand van ons watersportcentrum en ligt op een prachtig, ruim terrein. Het is de perfecte locatie om na een dag vol activiteiten tot rust te komen en jezelf op te frissen. Ons hostel beschikt over onlangs gerenoveerde toiletten en douches, een ruime professionele keuken en een groot grasveld met vuurplaats. De deelnemers zullen slapen in tenten op het terrein met een uitwijk mogelijkheid naar de slaapzalen in geval van slecht weer. ‘s Avonds verzorgen wij het diner en de avondsnacks en hebben wij een gevarieerd en aantrekkelijk avondprogramma opgesteld.

Verplaatsen tussen het surfhostel en ons watersportcentrum doen we op de fiets. Indien je niet over een fiets beschikt of niet in de gelegenheid bent deze mee te nemen naar het kamp, bieden wij u de mogelijkheid om een fiets te huren gedurende de gehele week voor een bedrag van €50. Het is raadzaam om de fiets vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Kosten Camp&Stay

De Camp&Stay week loopt van zondag middag tot vrijdag middag. De all inclusive prijs is 625 euro. Hier komen geen kosten voor activiteiten meer bij. 

DATA 2024

14-19 JULI (FULLY BOOKED)
21-26 JULI
28 JULI – 2 AUGUSTUS
4-9 AUGUSTUS (FULLY BOOKED)
11-16 AUGUSTUS
18-23 AUGUSTUS

Save the date ​

Data 2024

surfkamp-surfles-630x410.2
Day Camp
7-15 jaar
Golfsurfen-2
Info voor ouders
Kinderfeestje
Camp&Stay
10-17 jaar
festival beachbreak