Beheer je boekingen
|
|
Snel het water op met privé

Kitesurfles

Welkom bij onze exclusieve privélessen kitesurfen – de ultieme manier om je kitesurfvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen!

Met onze privélessen krijg je één-op-één begeleiding van onze ervaren instructeurs, waardoor je de volledige focus en aandacht krijgt die je verdient. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde surfer die specifieke technieken wil verfijnen, onze instructeurs passen het lesplan volledig aan op jouw behoeften en doelen.

Tijdens deze intensieve en op maat gemaakte lessen leer je de geheimen van het kitesurfen, krijg je persoonlijke feedback en word je uitgedaagd om jezelf te overtreffen. Stap voor stap zul je je zelfvertrouwen opbouwen en de sensatie ervaren van het beheersen van deze fantastische sport.

Kies voor een unieke leerervaring die volledig op jou is afgestemd. Boek nu je privéles kitesurfen en ontdek een wereld van avontuur en grenzeloze mogelijkheden!

Heb je vragen over onze kitesurflessen? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Alles wat je
moet weten over privé

Kitesurflessen

Privéles Kitesurfen met een headset

Het is ook mogelijk om bij je Privéles gebruik te maken van een headset. Hiermee krijg je als cursist continu feedback tijdens het kitesurfen en je kunt op elk moment een vraag stellen aan de instructeur tijdens de kitesurfles. De kwaliteit van de les gaat hiermee omhoog en daardoor zul je ook sneller progressie boeken. Onze headsets hebben de allernieuwste technologie op het gebied van watersportcommunicatie.

Privéles Kitesurfen voor Beginners

Wil je alleen een dagje uitwaaien of wil je fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die nog geen ervaring heeft bieden wij de beginners-kitesurfles aan. Stap-voor-stap behandelen de basisbeginselen van deze uitdagende sport, op een tempo dat bij jou past. Hierbij is ervaring met watersport zeker niet nodig. De nadruk bij een beginners-kitesurfles ligt op veiligheid en vooral veel fun.

Privéles Kitesurfen Vervolg

Heb je een beginnersles gevolgd en ben je besmet met het kitesurfvirus? Dat dachten wij al! Je kunt dan verder met de vervolgles kitesurfen. In deze vervolgles frissen we op wat je eerder hebt geleerd en daarna werken we naar de eerste meters varen op het board toe.

3-lessen pakket Privé Kitesurfen

Wil je graag fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die graag op een verantwoorde manier zelfstandig wil leren kitesurfen, bieden wij een 3-lessen pakket cursus aan. Tijdens deze 3-lessen pakket cursus kitesurfen, leer je op een doeltreffende manier alle kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig verder te gaan. 
*Mocht je meer lessen nodig hebben dan krijg je 10% korting op de reguliere lesprijs

4-lessen pakket Privé Kitesurfen

Niet iedereen leert in 3 lessen zelfstandig kitesurfen, dat hebben wij ook in onze jarenlange ervaring gemerkt. Wil je lekker in je eigen tempo de basis goed onder de knie krijgen voordat je een keuze maakt in de aanschaf van materiaal? Of wil je simpelweg wat extra begeleiding zodat je vol zelfvertrouwen zelfstandig het water op gaat? Dan is de 4-daagse cursus kitesurfen zeker wat voor jou!
*Mocht je meer lessen nodig hebben dan krijg je 10% korting op de reguliere lesprijs

5-lessen pakket Privé Kitesurfen

Ons meest complete lesprogramma is de 5-daagse cursus Kitesurfen. Je leert alle kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig het water op te gaan. Wil je op een relaxed tempo leren kitesurfen of wil je meer leren dan alleen de basis? Dan is dit lespakket zeker iets voor jou. Ook leuk als vakantie-activiteit!
*Mocht je meer lessen nodig hebben dan krijg je 10% korting op de reguliere lesprijs

*Alle prijzen zijn inclusief gebruik van al het benodigde materiaal en IKO certificaat

Gratis Lidmaatschap BeachBreak

Boek één van onze meerdere lespakketten kitesurfen en je krijgt een seizoen lidmaatschap er gratis bij (t.w.v. € 95). Na je cursus kun je dan verder oefenen op de locatie waar je ook je lessen hebt gevolgd en gebruikmaken van al onze faciliteiten. Wij houden altijd een oogje in het zeil en kunnen je na de cursus verder helpen door je gerichte tips te geven. Verder zijn er altijd andere beginners aan het kiten en voor je het weet heb je er een hoop kitesurfvrienden bij! Ben je klaar met de cursus maar heb je nog geen eigen materiaal? Dat is geen probleem, want je kan bij ons al het benodigde kitesurfmateriaal huren. Als je zover bent om je eigen kitesurfset aan te schaffen, dan kunnen wij je helpen met een advies.

Wil je meer weten of meteen een Privéles of Privécursus boeken?

Meer info

Wil je meer weten of meteen een les boeken? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Let's kitesurf
priveles kitesurfen beachbreak noordwijk
Tarieven
kitesurfen
Boek nu
Verhuur
Groepsles
groepsles kitesurfen beachbreak
Lidmaatschap

Boek nu je

Kitesurfles

Meer info

Wil je meteen een les boeken? Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Whatsapp

De kitesurflessen worden ingepland aan de hand van de laatste windvoorspelling. Om iedereen op de hoogte te houden van de windvoorspelling hebben wij een whatsappgroep voor studenten opgericht. Wil je toegevoegd worden aan deze “Whatsapp groep”? Stuur ons dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Bij vragen kan je ons uiteraard ook mailen of bellen.