Locatie

Onze hoofdlocatie bevind zich op 300 meter van de vuurturen in Noordwijk. Onze lessen worden gegeven recht voor het watersportcentrum. Hier beschikken wij over een zeer ruim strand en bovendien hebben wij alle mogelijk denkbare faciliteiten zoals warme douches, gescheiden omkleedruimtes, hottub, horeca en ruim terras.

 

Als je met de auto komt kun je het beste parkeren aan de Bosweg of het Wantveld (parkeren €3 p/uur | dagkaart €7,50). Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Groot Hoogwaak. Vandaar loop je eenvoudig naar strandafrit 21 (bij strandtent Koele Costa). Vanaf het strand 150m naar rechts lopen vind je ons watersportcentrum (herkenbaar aan zijn groen/blauwe gevel).

 

Ons adres:

BEACH BREAK | ZEEREEP 106 | AFRIT 21 | 2202 NW | NOORDWIJK AAN ZEE

Kitesurfles boeken

De kitesurflessen worden ingepland aan de hand van de laatste windvoorspelling. Om iedereen op de hoogte te houden van de windvoorspelling hebben wij een whatsappgroep voor studenten opgericht. Om je toe te voegen aan deze whatsappgroep neem contact met ons op >> https://beachbreak.nl/nl/contact/

Watersport centrum Noordwijk Locatie met alle faciliteiten

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen