Kitesurfschool BeachBreak in Noordwijk

Kitesurfen is een fantastische sport! Je ervaart totale vrijheid als je op het water de golven en de wind trotseert. Met de juiste begeleiding is kitesurfen eenvoudig te leren, voor jong en oud! Met onze ruim 12 jaar ervaring in lesgeven en IKO-certificering, ben je bij ons op de juiste plek om deze sport op een leuke en veilige manier te leren.

Hoge kwaliteit kitesurflessen door persoonlijke aandacht

Wij willen je de best mogelijke kitesurfervaring meegeven, met de nadruk op veiligheid en vooral veel fun.

Wij kiezen bewust voor maximaal 2 cursisten per instructeur bij de groepslessen kitesurfen. Door deze lessen klein te houden kunnen we je de best mogelijke individuele aandacht garanderen. 

Wij maken tijdens onze privélessen zoveel mogelijk gebruik van bluetooth headsets zodat je continu in contact bent met jouw instructeur. Zo ontvang je direct feedback en is je leercurve vele malen groter. 

Onze instructeurs zijn gecertificeerde, ervaren en enthousiaste jongens en meiden die jou graag de fijne kneepjes van het kitesurfen bijbrengen.

Het nieuwste materiaal

Wij maken gebruik van het nieuwste kitesurfgear. Alle materialen zijn up to date, veilig en ideaal om mee te leren. 
We werken samen met kitemerk NORTH. Zij hebben de beste kites om mee te leren kitesurfen en een fantastisch productontwikkelingsteam.  

> Ben je al ervaren? Dan kun je onze kitesurfmaterialen ook huren 

Lidmaatschap BeachBreak

Om gebruik te maken van het recht om voor ons watersportcentrum te kitesufen, dien je lid te worden van Beach Break. Dit kan per dag of voor het hele seizoen en van Kite-Only Friend tot Ultimate Watersport Friend. 

> Meer over alle vormen van lidmaatschap van BeachBreak

Wil je meer weten of meteen een les boeken?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Kitesurfles boeken

De kitesurflessen worden ingepland aan de hand van de laatste windvoorspelling. Om iedereen op de hoogte te houden van de windvoorspelling hebben wij een whatsappgroep voor studenten opgericht. Om je toe te voegen aan deze whatsappgroep neem contact met ons op >> https://beachbreak.nl/nl/contact/

Groeples Kitesurfen Noordwijk

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen