Beheer je boekingen
|
|
Rip Curl

Surfkampen​

Vanaf 2024 slaat BeachBreak de handen ineen met RipCurl, een vooraanstaand surfmerk en sponsor van meervoudig wereldkampioen surfen Kelly Slater en Gabriel Medina. Als organisator van surfkampen sinds 2010, hebben we met veel enthousiasme meer dan 1000 kinderen kennis laten maken met de opwindende wereld van het golfsurfen. We zijn vereerd dat RipCurl ervoor heeft gekozen om ons komend seizoen te versterken.

We begrijpen dat het voor ouders spannend kan zijn om hun kinderen een hele week ergens onder te brengen. We willen u geruststellen dat we ruimschoots ervaring hebben en goed voor uw kinderen zullen zorgen.

Onze surfkampen behoren tot de top in Nederland en bieden hoogwaardige activiteiten onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. Door te werken in kleine groepen zorgen we voor veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Onze surfkampen bieden een sportieve en uitdagende week waarin leren, plezier en surfen altijd centraal staan. Bovendien bieden we naast het surfen nog tal van andere leuke activiteiten om de surfervaring compleet te maken.

En hier is nog een leuke update voor 2024: deelnemers vanaf 10 jaar hebben de mogelijkheid om te overnachten tijdens ons Camp&Stay-programma.

We beschikken over onze eigen locatie met alle faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze een onvergetelijke week beleven.

We kunnen niet wachten om samen met RipCurl een geweldige surfervaring voor uw kinderen te creëren.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en uw kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

Day Camp
7-15 jaar
Golfsurfen-2
Info voor ouders
Kinderfeestje
Camp&Stay
10-17 jaar
verhuur surfboards
Save the date ​

Data 2024

In 2024 hebben we 7 surfkampen in de meivakantie en de zomer!

surfkamp-surfles-630x410.2