Beheer je boekingen
|
|
Privéles

Surfen

Wil je een privéles surfen? Bij Surfschool BeachBreak in Noordwijk kun je daarvoor altijd terecht. Onze gediplomeerde instructeurs staan elke dag klaar om jou de fijne kneepjes van de sport te leren.

Persoonlijke aandacht is hier het key-word. Onze instructeurs nemen de tijd voor je en zorgen dat je na je les zelfstandig kunt oefenen, of ze helpen je naar een volgend niveau waarbij je de eerste golven down-the-line surft.

Snel progressie en veel persoonlijke aandacht. Dat zijn de belangrijkste punten tijdens een privéles.

De voordelen van

Privéles

Het doel van jouw surfles

Het doel van de privéles surfen is om jou als surfer te helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden alsmede het vertrouwen opbouwen in de oceaan, zodat jij uiteindelijk met vertrouwen zelfstandig kan surfen.

Les op je eigen niveau

Voorafgaand aan de les gaat de instructeur met je in gesprek om te overleggen wat je eerdere ervaring is en wat de specifieke doelen en verwachtingen zijn voor de les. Dit kan variëren van het leren van de basisprincipes van het surfen tot het verfijnen van geavanceerde technieken zoals de green wave surfen en turns maken. De les wordt zo volledige afgestemd op jouw niveau waardoor je snel progressie zult boeken. 

Kosten

Wat zijn de kosten van privélessen surfen?
Je kunt een privéles volgen voor 1, 2 of 3 dagen. Als je een meerdaagse surfcursus boekt, krijg je natuurlijk flinke korting. Bekijk je voordeel bij de tarieven.

More info

 

Let's Surf
surfkamp-surfles-630x410.2
Surffeestje
Groepslessen
Verhuur
Kids Surfclub
kids surfclub beachbreak
Surfkamp
Meerdaagse cursussen
meerdaagse cursussen beachbreak noordwijk
Tarieven Surfschool
tarieven surfclub beachbreak