BOEK NU

Contact

 ExtremeSPorts Kamp

 Extreme Sport Zomerkmap

 Voor de zomer van 2023 hebben we dit jaar een nieuw kamp. 
Namelijk het extreme sport kamp. 

Extreme Sports Kamp 2023
Voor 13 tot en met 17 jaar

Met overnachting

Extreme Sport Kamp:

Elke dag een thema die draait om een extreme sport!
Maak kennis met alle gave activiteiten die BeachBreak te bieden heeft.

Onder begeleiding van gespecialiseerde begeleiding op elk vak gebied maak je kennis met de activiteiten die BeachBreak te bieden heeft.

Voor echte durfallen en stoere jongens en meiden.

Op onze PopUp Surf en Sport Hostel blijven de kinderen slapen en verzorgen wij iedere dag het ontbijt en diner. Op het strand bij BeachBreak wordt er overdag geluncht.

"EXTREME SPORT" is een algemene term die wordt gebruikt om een ​​verzameling nieuwere sportactiviteiten te beschrijven waarbij adrenaline wordt opgewekt. Ze hebben vaak een combinatie van snelheid, hoogte en een spectaculaire belevenis. Er is altijd een element van "risico" maar door onze professionele begeleiding en de allernieuwste materialen wordt het risico enorm beperkt.

Er gelden te allen tijde strikte eisen met betrekking tot veiligheidsuitrusting en -procedures. Deelnemers krijgen instructie van gekwalificeerde specialisten en maken vorderingen volgens lesplannen die zijn ontworpen om de juiste vaardigheden aan te leren. Veiligheid staat altijd voorop.

Vette sporten en activiteiten zoals:

-Golfsurfen

-Kitesurfen

-Wakeboarden

-Waterskien

-Mountainbiken

-Surfskaten

-Down Hill Longboarden

-Bootcampen

-Survival


Begeleiding

Voor de andere Sporten hebben de instructeurs ook hun IKO ( Kitesurfen) CIOS Outdoor opleiding gevolgd of het vak Buitensport.

Daarnaast hebben onze begeleiders een pedagogische achtergrond. Dit houdt in dat ze hun HALO of CIOS diploma hebben en momenteel actief zijn, of actief zijn geweest in het onderwijs of hebben een pedagogische opleiding afgerond! Het pedagogisch klimaat tijdens het kamp is dan ook zo dat de deelnemers veel leren en plezier hebben waarbij wij surfen, het strand en de duinen en alle activiteiten als middel gebruiken.

Onze kampen zijn alleen voor de volle 5 dagen te boeken voor 13 jaar en ouder. De kids blijven altijd slapen en we bieden geen optie tot een dag kamp.


Leeftijden

Ons extreme sportkamp is geschikt voor kinderen vanaf 13 t/m 18 jaar.
Wij maken daarbij onderscheid in de verschillende leeftijdscategorieën: 13 t/m 15 jaar, 16 t/m 18 jaar. Een vereiste is daarbij dat de kinderen zowel hun zwemdiploma A als B hebben.

Alle deelnemers zullen de gehele week activiteiten doen met leeftijdsgenoten en de activiteiten worden dus ook toegespitst op hun leeftijdscategorie.

Wij verzorgen het ontbijt, lunch, diner en alle pauze happen en dranken.

Programma

Dit kamp is een volledige verzorgde week, vol met sport en plezier voor de kids en tieners.
Op maandagochtend wordt iedereen verwacht op de Hostel locatie van BeachBreak.
Daar maken we kennis met iedereen en krijgt iedereen zijn plekje toegewezen.
Na het settelen, stappen we op de fiets en gaan we naar BeachBreak voor een eerste sessie en een lunch.
Eind van de dag vertrekken we weer naar de camping waar we avondeten en erna lekker even ontspannen. In de avond verzorgen wij altijd een activiteit.
De volgende ochtenden zal er altijd een ontbijt klaar staan voor de kids, om vervolgens weer een dag vol plezier te hebben. Vrijdag rond 17.00 kunnen de kids weer opgehaald worden bij de camping en zit de week erop.

Eten en Drinken tijdens de hele week.

Wij verzorgen op dinsdag tot en met vrijdag een gezond en stevig ontbijt zodat de kids een goede basis leggen om de dag lekker actief te beginnen.
Op maandag tot en met vrijdag verzorgen wij een complete lunch met genoeg fruit en vitamines om de energie voorraden aan te vullen. De kids zullen dan ook wat lekkers krijgen.
Maandag tot en met donderdag verzorgen wij ook het avondeten. Gezonde maaltijden, genoeg voor iedereen met veel afwisseling en variatie.  Tussen de activiteiten door verzorgen wij ook pauze happen en genoeg drinken voor iedereen. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen, allergieën etc.

Kosten het extreme sport kamp met slapen:

De kosten voor het kamp met een plekje op ons Hostel is  €650,- per kind voor 5 dagen.

De prijs is inclusief ontbijt, lunch, pauze happen, drinken en diner + alle andere activiteiten die we die week gaan doen. 
De kids nemen mee : Luchtbed/Matrasje, Slaapzak en kussens en als het mogelijk is ook een fiets.

Een fiets is ook los te huren voor €50,- de hele week.

Updates gedurende week

We zullen de ouders van de deelnemende kinderen toevoegen aan een whatsappgroep. Hierin zullen we aanvullend informatie delen of kenbaar maken als er extra spullen dienen te worden meegebracht (denk aan regenjas, zonnebrand etc.). Daarnaast gebruiken we de whatsappgroep om jullie middels foto’s en video’s op de hoogte te houden van alle leuke activiteiten die jullie kinderen aan het doen zijn. 

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen