KLeine Groepen en teamuitjes

Bij BeachBreak hebben we ook voor kleine groepen, teamuitjes en vrijgezellenfeestjes veel leuke activiteiten. Wil je lekker actief zijn op het strand, teambuilden of gewoon met elkaar plezier maken? Het kan allemaal bij ons.
Daarna een borrel of drankje doen op het terras van ons surfcafé is natuurlijk heel gezellig. Je kunt ook je activiteit combineren met een lunch of BBQ aan het strand. Onze chef bereidt de lekkerste lunches en de mooiste BBQ's, ook voor jouw groep. Bekijk welke arrangementen mogelijk zijn op het strand.

Vrijgezellenfeesten en Groepsuitjes

Met de vrijgezel iets leuks doen om hem nog even in het zonnetje te zetten voordat zijn huwelijk begint? Kom bijvoorbeeld Archery Tag spelen of Bubble Bal. Gegarandeerd lachen en de vrijgezel kan nog even onder handen worden genomen door de rest van de groep. Uiteraard is watersport ook een mogelijkheid zoals een clinic surfen of brandingraften. Bekijk het overzicht met activiteiten waaruit je kunt kiezen. Verzin het maar en het is mogelijk. 

Teamuitjes en Teambuilding

Op pad met jouw team van je bedrijf of club? Bij BeachBreak in Noordwijk vind je genoeg activiteiten die kunnen passen bij jouw groep. Educatief of actief? Bewust of gezond? Of juist meer Teambuilding? Bij ons is het mogelijk. 

Expeditie Robinson is bijvoorbeeld een veel gekozen activiteit voor groepen en teams. Lekker met elkaar teambuilden, maar plezier en fun staan centraal. Bekijk alle activiteiten die je met jouw team kunt doen. 

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Voor sportclubs hebben wij speciale deals! Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Vrijgezelle feest Teamuitje Grote groepen

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen