Activiteiten voor grote groepen

Iets organiseren voor een grote groep lastig? Niet bij BeachBreak! Wij hebben wij speciaal voor grote groepen verschillende concepten ontwikkeld, zodat er altijd voor ieder wat wils is. 

Bij grote groepen kan het voorkomen dat iedereen iets anders wil. De een wil een actief programma, de ander het liever wat rustiger aan doen. Dat kan allemaal bij BeachBreak op het strand in Noordwijk. 

Mix & Match

Mix & Match is een heel geschikt concept voor grote gezelschappen van 50 tot 1000 personen, waarbij je de vrije keuze laat aan welke activiteit de mensen willen meedoen. Voor ieder wat wils en veel fun staan centraal in dit concept! Je kiest dan van tevoren een aantal activiteiten uit die leuk zijn voor de groep. Wij zorgen dat deze activiteiten klaarstaan op de grote dag en we zullen alles begeleiden van begin tot eind. Als je de groep twee activiteiten wilt laten doen, dan kunnen we na een uur wisselen en zo iedereen laten meedoen. 

Roulatie

Met een roulatieprogramma blijft de groep steeds bij elkaar, waarbij samenwerken en plezier voorop staan. Heel geschikt voor teambuilding! We creëren een mooi programma met passende activiteiten voor de groep, waarbij we indien gewenst een competitie-element kunnen inbrengen waardoor het extra spannend kan worden. 

Niet alle activiteiten zijn geschikt voor een roulatieprogramma, maar onze professionals kunnen goed advies geven over welke activiteiten passen bij de groep.

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes? Neem gerust contact met ons op.

Vraag info aan
Uitjes-Noordwijk-BeachBreak-Teambuilding-Events-Uitjes

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen