BOEK NU

Over het surfkamp voor kids van 7 – 9 en 10 – 12 jaar

Data surfkampen in de zomervakantie 2023:

- 1 mei t/m 5 mei - Meivakantie (Dag Kamp)

- 10 t/m 14 juli  

- 17 t/m 21 juli

- 24 t/m 28 juli

- 31 juli t/m 54 augustus

- 7 t/m 11 augustus

- 14 t/m 18 augustus

Programma van het surfkamp

Het Surfkamp voor de jongste kids van 7 - 12 jaar is een dagkamp. Je wordt elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht op het strand bij BeachBreak. Tussen 17.00 - 17.30 uur kun je weer worden opgehaald. Oudere kids kunnen ook aan dit kamp meedoen. Tijdens het kamp ben je dagelijks in het water te vinden. Buiten het surfen doen we ook andere stoere en leerzame activiteiten die alles te maken hebben met surfen en het strand, maar ook vooral met plezier maken!

We zullen onder andere de volgende activiteiten gaan doen.

• Surfen

• Powerkiten

• Longboarden (skateboardclinic)

• Surf theorie

• BootCampen op het Park

• ArcheryTag
• Surfskaten 

En nog veel meer!

Eten en drinken zijn inbegrepen

Vanwege de intensieve activiteiten nemen we ook genoeg tijd om uit te rusten en goed te eten. De lunch en de pauzehappen zijn daarom bij het kamp inbegrepen. Brood komt vers van de bakker, en het fruit wordt dagelijks aangevuld zodat de kids ook aan de vitamientjes komen. Het is natuurlijk altijd fijn als je zelf nog extra wat lekkers bij je hebt.

Gediplomeerde instructeurs en begeleiding

Al onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en ISA/ASI surfcoach of een gelijkwaardige opleiding. Daarbij hebben ze allen een pedagogische achtergrond. Dit houdt in dat ze een HALO- of CIOS-diploma hebben en momenteel actief zijn, of actief zijn geweest in het onderwijs. Dit garandeert een goed pedagogisch klimaat waarin geleerd wordt, maar vooral ook plezier wordt gemaakt.

Locatie van het surfkamp

Het Surfkamp vindt plaats in Noordwijk, bij watersportcentrum BeachBreak, Zeereep 106, afrit 21, 200 m naar rechts (bekijk op de kaart). De activiteiten zullen voornamelijk op en rond het strand plaatsvinden. Ook zijn er spellen en activiteiten die op de boulevard of in de duinen, of zelfs op een andere locatie gedaan worden. Omdat wij ons eigen watersportcentrum hebben, met horeca en een paviljoen, hebben we altijd een uitvalbasis waar de kids terecht kunnen om op te warmen, lekker droog en schoon even kunnen bijkomen en lekker te eten. Uniek voor een Surfschool!

Nieuw! Supergave donderdagavond op het strand

Op de donderdagavonden van de surfkampen in de zomervakantie hebben we iets nieuws! Het is dan mogelijk om in de avond te blijven hangen op het strand bij BeachBreak. Wij zorgen voor diner, een gezellig avondprogramma en natuurlijk een te gekke afsluiting. De extra kosten hiervan zijn € 15,-  per kind. De kinderen kunnen dan om 20.30 uur  worden opgehaald in plaats van 17.00 uur. 
Een supergave beleving voor de kids!

Kosten surfkampen voor kids

De kosten zijn € 325,- per kind voor 5 dagen. De prijs is inclusief lunch, pauzehappen, drinken en alle activiteiten die we die week gaan doen.  Een enorm goeie deal dus ;-)

Als de kids op donderdagavond op het strand blijven voor de gezellige avond, dan komt er nog 15,- per kind bij.

> Vragen of inschrijven? Stuur snel een mailtje naar info@beachbreak.nl  of vul het contactformulier in.


> Wil je eerst nog wat meer weten? Kijk dan op de pagina met meer info voor ouders.

Surfkampen

Bekijk onze beschikbaarheid door op onderstaande links te klikken en boek direct!

SURFKAMP MEIVAKANTIE SURFKAMP ZOMERVAKANTIE
Zomer surfen kamp in Noordwijk Surfkamp Noordwijk

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen