BOEK NU

over het Surfkamp voor deelnemers van 13 – 17 jaar

Sinds 2020 organiseren wij ook surfkampen voor deelnemers van 13 t/m 15 jaar en 15 t/m17 jaar! Er is een speciaal programma ontwikkeld voor de ''oudere'' deelnemers, waardoor je kunt bewegen, sporten en denken op je eigen niveau en je krijgt dus ook op je eigen niveau les. Alleen de lunch en sommige activiteiten worden samen gedaan met jongens en meiden van alle leeftijden. Surfen en plezier staan centraal, maar in dit Surfkamp staan ook andere toffe activiteiten op het programma. Daarnaast is het voor de deelnemers mogelijk om te blijven slapen in onze BeachBreak Pop-Up Surf Hostel by Novicus! Dan ben je gegarandeerd een hele midweek onder de pannen! Het is ook mogelijk om alleen het dagkamp te boeken. Je wordt dan elke dag verwacht tussen 09:00 en 09:30 en de dag eindigt om 17:00.

De groep is in 2 leeftijd niveaus verdeeld zodat iedereen met zijn eigen leeftijdsgenoten op pad is. 
Sommige activiteiten doen we wel gezamenlijk, maar is er ruimte genoeg om op eigen niveau bezig te zijn.

Programma Surfkamp

Je zult sowieso les krijgen op je eigen niveau. Dus niet met de ''kleintjes'' maar echt naar de golven toe met een eigen instructeur. Proberen een greenwave aan te peddelen, down the line surfen en misschien wel een eerste bottom turn. Binnen de groep zullen we ook een splitsing maken naar niveau, zodat je een stapje extra zult moeten zetten en ook echt zal worden uitgedaagd. Doordat er een programma komt per leeftijdsgroep, heeft iedereen zijn eigen uitdaging! We gaan ook andere activiteiten doen zoals Mountainbiken of Boarden in een halfpipe om zo het surfen te simuleren. Natuurlijk doen we ook specifieke surftrainingen, gaan we wakeboarden en bezoeken we een echte boardbouwer. In de avond eten we met zijn allen en daarna zal er een avondprogramma zijn, zoals op zoek gaan naar de Big 5 van de Noordwijkse duinen, droppings, Indoor Bioscoop en nog veel meer.

Gediplomeerde instructeurs en begeleiding

Al onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en ISA/ASI surfcoach of een gelijkwaardige opleiding. Daarbij hebben ze allen een pedagogische achtergrond. Dit houdt in dat ze hun HALO- of CIOS-diploma hebben en momenteel actief zijn, of actief zijn geweest in het onderwijs. Dit garandeert een goed pedagogisch klimaat waarin geleerd wordt maar ook plezier wordt gemaakt. Tevens zijn onze surfcoaches ervaren met kampen, omdat ze vaker met ons kamp mee hebben gewerkt of elders al (surf)kampen hebben gedraaid.

Data surfkampen in 2023:

- 1 mei t/m 5 mei - Meivakantie (Alleen Dag Kamp)

- 10 t/m 14 juli  

- 17 t/m 21 juli

- 24 t/m 28 juli

- 31 juli t/m 54 augustus

- 7 t/m 11 augustus

- 14 t/m 18 augustus

Pop-up Surf Hostel

Wij hebben dit jaar een partner gevonden in scouting Norvicus. Gedurende de zomermaanden toveren we het clubhuis om tot Pop-Up Surf Hostel. Norvicus bevind zich op fietsafstand van ons watersportcentrum en is gelegen op een prachtig ruim terrein. Het is de ideale plek om na een dag activiteiten je zelf op te frissen en tot rust te komen. We beschikken over meerdere slaapzalen, pas gerenoveerde toiletgroepen en douches, ruime professionele keuken en groot grasveld met vuurpit. De slaapzalen zullen worden ingericht met veldbedden en matrasjes. Avondeten doen we in het hostel en wij zorgen ook voor avondsnacks. Daarnaast hebben we een gevarieerd en leuk avondprogramma in petto. 

Kosten surfkampen met overnachting

De kosten voor het kamp met overnachtingen in onze BeachBreak Pop-Up Surfhostel  is  €575,- per kind voor 5 dagen. Deze prijs is inclusief ontbijt, lunch, pauzehappen, drinken, diner en alle activiteiten die we die week gaan doen. Een enorm goeie deal dus ;-) 

Kosten dagkamp

De kosten zijn € 325,- per deelnemer voor 5 dagen. De prijs is inclusief lunch, pauzehappen, drinken en alle activiteiten die we die week gaan doen. 

Vragen of inschrijven? Stuur snel een mailtje naar info@beachbreak.nl of boek meteen via de boek nu button.Surfkampen

Bekijk onze beschikbaarheid door op onderstaande links te klikken en boek direct!

SURFKAMP MEIVAKANTIE SURFKAMP ZOMERVAKANTIE
Noodwijk surfkamp

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen