over het Surfkamp voor kids van 13 – 17 jaar

Sinds 2021 organiseren wij ook surfkampen voor oudere kids van 13 t/m 15 jaar en 16 t/m17 jaar! Er is een speciaal programma ontwikkeld voor de ''oudere'' deelnemers, waardoor je kunt bewegen, sporten en denken op je eigen niveau en je krijgt dus ook op je eigen niveau les. Alleen de lunch en sommige activiteiten worden samen gedaan met jongens en meiden van alle leeftijden. Surfen en plezier staan centraal, maar in dit Surfkamp staan ook andere toffe activiteiten op het programma. Daarnaast is het voor de oudere kids mogelijk om te blijven slapen op onze Pop Up Surfcamping! Je bent dus echt een hele midweek onder de pannen! 

De groep is in 2 leeftijd niveaus verdeeld zodat iedereen met zijn eigen leeftijdsgenoten op pad is. 
Sommige activiteiten doen we wel gezamenlijk, maar is er ruimte genoeg om op eigen niveau bezig te zijn.

Programma Surfkamp voor de oudere kids

Je zult sowieso les krijgen op je eigen niveau. Dus niet met de ''kleintjes'' maar echt naar de golven toe met een eigen instructeur. Proberen een greenwave aan te peddelen, down the line surfen en misschien wel een eerste bottom turn. Binnen de groep oudere kids zullen we ook een splitsing maken naar niveau, zodat je een stapje extra zult moeten zetten en ook echt zal worden uitgedaagd. Doordat er een programma komt per leeftijdsgroep, heeft iedereen zijn eigen uitdaging! We gaan ook andere activiteiten doen zoals Mountainbiken of Boarden in een halfpipe om zo het surfen te simuleren. Natuurlijk doen we ook specifieke surftrainingen, gaan we wakeboarden en bezoeken we een echte boardbouwer. In de avond eten we met zijn allen en daarna zal er een avondprogramma zijn, zoals op zoek gaan naar de Big 5 van de Noordwijkse duinen, droppings, Indoor Bioscoop en nog veel meer.

Gediplomeerde instructeurs en begeleiding

Al onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en ISA/ASI surfcoach of een gelijkwaardige opleiding. Daarbij hebben ze allen een pedagogische achtergrond. Dit houdt in dat ze hun HALO- of CIOS-diploma hebben en momenteel actief zijn, of actief zijn geweest in het onderwijs. Dit garandeert een goed pedagogisch klimaat waarin geleerd wordt maar ook plezier wordt gemaakt. Tevens zijn onze surfcoaches ervaren met kampen, omdat ze vaker met ons kamp mee hebben gewerkt of elders al (surf)kampen hebben gedraaid.

Data surfkampen in 2022:

- 2 mei t/m 6 mei - Meivakantie

- 11 t/m 15 juli  - Zomer vakantie

- 18 t/m 22 juli

- 25 t/m 29 juli

- 1 t/m 5 augustus

- 8 t/m 12 augustus

- 15 t/m 19 augustus

Kosten surfkampen voor oudere kids

De kosten voor het kamp met een plekje op de Pop-Up Indoor Surfkamp Camping is  €575,- per kind voor 5 dagen. Deze prijs is inclusief ontbijt, lunch, pauzehappen, drinken, diner en alle activiteiten die we die week gaan doen. Een enorm goeie deal dus ;-) 

Vragen of inschrijven? Stuur snel een mailtje naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.


Wil je meer weten?

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

BOEK NU
Noodwijk surfkamp

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl 

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes