BOEK NU

info voor Ouders over de surfkampen

Een week lang je kind ergens onderbrengen is natuurlijk heel wat. Daarom verzekeren wij je dat je kind in goede handen is. Wij stellen hoge eisen aan de instructeurs en begeleiding. De instructeurs hebben een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en zijn ISA surfcoach Certified of ze hebben een gelijkwaardige opleiding gevolgd. Hierdoor is de veiligheid gegarandeerd. Daarbij hebben ze allen een pedagogische achtergrond. Dit houdt in dat ze hun HALO- of CIOS-diploma hebben en momenteel actief zijn, of actief zijn geweest in het onderwijs. Het pedagogisch klimaat tijdens het kamp is dan ook zo, dat de kids veel leren, waarbij wij plezier en surfen als middel gebruiken.

Locatie van het surfkamp

Onze surfkampen vinden allemaal plaats in Noordwijk bij watersportcentrum BeachBreak, Zeereep 106, afrit 21, 200 meter naar rechts (bekijk op de kaart). 

De activiteiten zullen voornamelijk op en rond het strand plaatsvinden. Ook zijn er spellen en activiteiten die op de boulevard of in de duinen, of zelfs op een andere locatie gedaan worden (Bekijk het programma). Omdat wij ons eigen watersportcentrum hebben, met horeca en een paviljoen, hebben we altijd een uitvalbasis waar de kids terecht kunnen om op te warmen, lekker droog en schoon even kunnen bijkomen en lekker te eten. Uniek voor een Surfschool! 

In het Surfcafe van BeachBreak is altijd iemand aanwezig om de kids op te vangen en waar ze even terecht kunnen met hun verhaal of probleem. Je kind is dus nooit alleen.

Pop up Surfhostel

Wij hebben dit jaar een partner gevonden in scouting Norvicus. Gedurende de zomermaanden toveren we het clubhuis om tot Pop-Up Surf Hostel. Voor de deelnemers die blijven slapen zal ons Pop-Up Surfhostel de uitvalsbasis zijn. Norvicus bevind zich op fietsafstand van ons watersportcentrum en is gelegen op een prachtig ruim terrein. Het is de ideale plek om na een dag activiteiten je zelf op te frissen en tot rust te komen. We beschikken over meerdere slaapzalen, pas gerenoveerde toiletgroepen en douches, ruime professionele keuken en groot grasveld met vuurpit. De slaapzalen zullen worden ingericht met veldbedden en matrasjes. Avondeten doen we in het hostel en wij zorgen ook voor avondsnacks. Daarnaast hebben we een gevarieerd en leuk avondprogramma in petto. 

Kosten van de surfkampen

Surfkampen alle leeftijden

De surfkampen voor kids van 8-12 jaar zijn dagkampen, dat betekent dat de kids gebracht kunnen worden tussen 09.00 - 09.30 uur en 'smiddags opgehaald tussen 17.00 - 17.30 uur. 

De kosten voor dit dagkamp bedragen €325,- inclusief lunch, pauzehappen en drinken.

Surfkampen oudere kids

De surfkampen voor kids van 13 - 17 jaar zijn met slapen, dus ze kunnen op maandagochtend tussen 9.00 - 9.30 uur worden gebracht en vrijdag tussen 17.00 - 17.30 uur weer worden opgehaald. De kosten voor dit kamp met slapen bedraagt : €575,- inclusief ontbijt, lunch, pauzehappen, drinken en diner.

> Wil je je kind aanmelden? E-mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Verzekering

Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een reisverzekering. Het is belangrijk dat dit vooraf geregeld wordt, zodat de documentatie op de eerste dag van het kamp bij aanmelding kan worden ingeleverd. Let op: niet elke verzekering heeft een dekking voor watersporten. Dat is natuurlijk wel belangrijk voor een surfkamp. Het is mogelijk om een kortlopende reisverzekering in combinatie met een annuleringsverzekering aan te schaffen voor een week. Als je al een doorlopende reisverzekering hebt, ga dan voor de zekerheid na bij de reisverzekering of jouw kind ook gedekt is voor watersporten. Deze verzekering is handig om af te sluiten i.v.m. ziektes en eventuele ongevallen.

Annuleren

Omdat onze surfkampen zo populair zijn en we elk jaar weer kids moeten teleurstellen, hebben wij een streng annuleringsbeleid. Dit doen wij om teleurstellingen te voorkomen en duidelijkheid te scheppen voor iedereen.

Let op: Annuleren kan alleen via de mail

Een annulering is pas definitief, wanneer u van ons een bevestiging (per e-mail) heeft ontvangen. Het niet betalen is geen annulering! U bent bij annulering één van de onderstaande bedragen verschuldigd:

Periode                                                                                    Kosten

3 maanden voor de start van het surfkamp:                           Kosteloos 

1 tot 3 maanden voor de start van het surfkamp                   50% van de kosten 

2 tot 4 weken voor de start van het surfkamp                        75% van de kosten 

2 weken of minder voor de start van het surfkamp               Volledige bedrag

Surfkampen

Bekijk onze beschikbaarheid door op onderstaande links te klikken en boek direct!

SURFKAMP MEIVAKANTIE SURFKAMP ZOMERVAKANTIE
Noordzee Surfkamp

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen