Kitesurfschool BeachBreak blinkt uit!

Wil je alleen een dagje uitwaaien of wil je fanatiek leren kitesurfen? Bij BeachBreak in Noordwijk kan het allemaal! Wij willen je de best mogelijke kitesurfervaring meegeven, met de nadruk op veiligheid en vooral veel fun. Hoe doen we dat?

Hoge kwaliteit kitesurflessen door persoonlijke aandacht

Wij kiezen bewust voor maximaal 2 cursisten per instructeur bij de groepslessen kitesurfen. Door deze lessen klein te houden kunnen we je de best mogelijke individuele aandacht garanderen. Onze instructeurs zijn gecertificeerde, ervaren en enthousiaste jongens en meiden die jou graag de fijne kneepjes van het kitesurfen bijbrengen. 

Je krijgt direct feedback

Wij maken tijdens onze privélessen zoveel mogelijk gebruik van bluetooth headsets zodat je continu in contact bent met jouw instructeur. Zo ontvang je direct feedback en is je leercurve vele malen groter. 

> meer over kitesurfles met een headset 

Het nieuwste materiaal

Wij maken gebruik van het nieuwste kitesurfgear. Alle materialen zijn up to date, veilig en ideaal om mee te leren. 
We werken samen met kitemerk NORTH. Zij hebben de beste kites om mee te leren kitesurfen en een fantastisch productontwikkelingsteam.  

> Ben je al ervaren? Dan kun je onze kitesurfmaterialen ook huren 

Wij geven eerlijk advies

Je kunt van ons altijd eerlijk advies verwachten bij je kitesurflessen en daarna kun je ook bij ons terecht met vragen. Wij denken graag met je mee bij de aanschaf van materiaal en helpen je graag bij je eerste keer zelfstandig kiten nadat je een kitesurfcursus hebt afgerond.

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Kitesurfles boeken

De kitesurflessen worden ingepland aan de hand van de laatste windvoorspelling. Om iedereen op de hoogte te houden van de windvoorspelling hebben wij een whatsappgroep voor studenten opgericht. Om je toe te voegen aan deze whatsappgroep neem contact met ons op >> https://beachbreak.nl/nl/contact/

North Kiteboarding Kiteschool North Kiteschool Noordwijk

Social Media

Volg ons op social media voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.juvigo.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen