Privéles Kitesurfen

 Wij bieden al onze kitesurflessen aan als groepsles of privéles. De standaard privéles duurt 2 uur maar kan eenvoudig langer of korter worden ingepland. Tijdens de privéles krijg je 1 op 1 begeleiding van de instructeur. Het voordeel van de privéles is dat je geen rekening hoeft te houden met een andere cursist. Het lesprogramma wordt volledig op jouw nivo afgestemd zodat je snel progressie zult boeken. 

Een dagje uitwaaien of fanatiek leren kitesurfen?

Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het kitesurfen bieden wij de beginners kitesurfles aan. 
Stap voor stap behandelen we op een tempo dat bij jou past de basisbeginselen van deze uitdagende sport. 
Hierbij is ervaring met watersport zeker niet nodig. De nadruk bij een beginners kitesurfles liggen op veiligheid en fun.

Prijs €145,- p.p.

Max. 1 persoon

Duur: 2 uur

Vervolgles

Een beginnersles gevolgd en besmet met het kitesurfvirus? Dan ga je verder met de vervolgles. In de vervolgles frissen we op wat je eerder geleerd hebt. Daarna werken we naar de eerste meters varen op het board toe.

Prijs: €145,- p.p.

Max. 1 persoon

Duur: 2 uur

3-Daagse cursus

Wil je graag fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die graag wil leren op een verantwoorde en zelfstandige manier te kitesurfen bieden wij een 3-daagse cursus aan. Tijdens deze 3-daagse cursus leer je op een doeltreffende manier al de benodigde kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig verder te gaan. Na de cursus ben je instaat om je eigen kitesurf materiaal aan te schaffen of te huren zodat je op eigen houtje de golven kunt gaan trotseren.

Prijs: € 405 p.p.

Max. 1 persoon

Duur: 3 x 2 uur ( 6 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75

4-Daagse cursus

Uit onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat niet iedereen zelfstandig leert kitesurfen in 3 lessen. Wil je de basis goed onder de knie krijgen alvorens je zelf overgaat tot de aanschaf van materiaal of wil je simpelweg extra begeleiding zodat je vol zelfvertrouwen zelfstandig het water op gaat dan is de 4 daagse cursus zeker wat voor jou!

Prijs: € 515 p.p.

Max. 1 persoon

Duur: 4 x 2 uur ( 8 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


5-Daagse cursus

Ons meest complete lesprogramma. Vergelijkbaar met de 3 & 4 daagse cursus maar dan meer! Heb je simpelweg meer lessen nodig om zelfstandig te kunnen kitesurfen of wil je meer leren dan alleen de basis van de 3 daagse cursus dan is dit lespakket zeker voor jou.

Prijs: € 615 p.p.

Max. 1 persoon

Duur: 5 x 2 uur ( 10 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


Alle prijzen zijn inclusief gebruik van al het benodigde materiaal en IKO certificaat


Gratis Lidmaatschap

Boek één van onze meerdaagse cursussen en krijg een seizoen lidmaatschap er gratis bij (t.w.v. € 75).  Na je cursus kun je dan verder oefenen op de locatie waar je ook je lessen hebt gevolgd en gebruik maken alle onze faciliteiten. Wij houden altijd een oogje in het zeil en kunnen je na de cursus verder helpen door je gerichte tips te geven. Verder zijn er altijd andere beginners aan het kiten en voor je het weet heb je er een hoop kitesurf vrienden bij!

Ben je klaar met de cursus maar heb je nog geen eigen materiaal? Dat is geen probleem want je kan bij ons al het benodigde kitesurfmateriaal huren. Verder kunnen we je adviseren als je overgaat op de aanschaf van je eigen kitesurfset.

Boek nu

Wilt u zich aanmelden voor een les of wilt u meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BOEK NU
Ruime Lesgeeflocatie Priveles Kitesurfen

Social Media

We zijn ook actief op verschillende socialemediakanalen. Volg ons voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes