Bedrijfsuitjes

Zijn jullie met een groot gezelschap of met jullie bedrijf op zoek naar een leuk en gezellig uitje op een super ontspannen locatie?! Dan is BeachBreak voor jullie de juiste plek.

Watersportcentrum BeachBreak beschikt over alle faciliteiten voor een geweldige stranddag!
Kleedkamers, douches, toiletten, een ruim terras, HotTub en een Surfcafe waar gegeten en gedronken kan worden.

 De BBQ's, verzorgen we in onze buiten keuken dus live cooking voor jullie groep. Bij BeachBreak is alles op 1 locatie. Dus een compleet dagje uit. Volledig verzorgd door het team van BeachBreak. Zo ook de activiteiten voor jullie uitje. 
Zie hier onder het overzicht van alle activiteiten die wij zelf aanbieden!

 

 Willen jullie graag actief bezig zijn of liever een iets rustiger programma? Zijn jullie echte waterratten of toch liever op het vaste land? Op zoek naar een competitief spel of gewoon gezellig samen lachen? Wil iedereen dezelfde activiteiten doen of willen jullie een keuzeprogramma? Misschien willen jullie wel een hele complete dag inclusief lunch en barbecue?! Zomaar wat vragen die bij een uitje van belang zijn… Wij hebben voor ieder wat wils en kunnen zo ook voor ieder een passend programma in elkaar zetten. Zelf leuke ideeën gekregen voor jullie eigen bedrijfsuitje? Nieuwsgierig naar welke activiteiten wij aanbieden naast  onze watersportactiviteiten? 
Zie hieronder het hele overzicht

Teambuilding Noordwijk

Boek nu

Wilt u zich aanmelden voor een les of wilt u meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BOEK NU
Bedrijfsuitje

Social Media

We zijn ook actief op verschillende socialemediakanalen. Volg ons voor up-to-date informatie.

Of bekijk onze partners:

www.beachbreakevents.nl

www.surfschoolbeachbreak.nl

www.kitesurfschoolbeachbreak.nl

www.surfcafebeachbreak.nl

www.surfkampen.nl

www.nederzandt.nl 

Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes