BOEK NU

Over het surfcamp

Data surfkampen in de zomervakantie 2023:

- 1 mei t/m 5 mei - Meivakantie (Dag Kamp)

- 10 t/m 14 juli  

- 17 t/m 21 juli

- 24 t/m 28 juli

- 31 juli t/m 54 augustus

- 7 t/m 11 augustus

- 14 t/m 18 augustus

Programma van het surfkamp

Het surfkamp voor jonge deelnemers tussen 7 en 12 jaar is een dagkamp dat plaatsvindt op het strand van BeachBreak. De dag begint tussen 9.00 en 9.30 uur en eindigt tussen 17.00 en 17.30 uur, wanneer ouders/verzorgers hun kinderen weer kunnen ophalen. Ook oudere kinderen zijn welkom om deel te nemen aan dit kamp. Tijdens het kamp zullen de deelnemers zich dagelijks in het water bevinden, waarbij naast het surfen ook andere stoere en leerzame activiteiten worden aangeboden die gerelateerd zijn aan surfen en het strand, maar vooral ook gericht zijn op het maken van plezier.

Enkele van de activiteiten die wij aanbieden zijn onder andere:

• Surfen

• Powerkiten

• Longboarden (skateboardclinic)

• Surf theorie

• BootCampen op het Park

• ArcheryTag
• Surfskaten 

En nog veel meer!

Eten en drinken zijn inbegrepen

Onze uitdagende activiteiten gedurende de hele dag vragen om voldoende voeding en rust. Daarom bieden wij onze deelnemers gezonde maaltijden en tussendoortjes tijdens het kamp. De lunch en snacks zijn inbegrepen bij het kamp en ons brood wordt dagelijks vers geleverd door een lokale bakker. Daarnaast wordt het fruit dagelijks aangevuld om ervoor te zorgen dat de deelnemers voldoende vitamines binnenkrijgen. Het staat onze deelnemers uiteraard vrij om ook zelf extra lekkernijen mee te nemen.

Gediplomeerde instructeurs en begeleiding

Onze instructeurs beschikken over de vereiste kwalificaties om het kamp veilig en professioneel te begeleiden. Zij hebben allemaal een opleiding gevolgd tot SLSA Lifeguard en ISA/ASI surfcoach of beschikken over een vergelijkbare opleiding. De begeleiders hebben bovendien een pedagogische achtergrond, zijn in het bezit van een HALO- of CIOS-diploma of zijn op een andere manier actief betrokkenheid bij het onderwijs. Hierdoor kunnen we een pedagogisch klimaat waarborgen waarin leren en plezier maken centraal staan.

Locatie van het surfkamp

Het Surfkamp vindt plaats in Noordwijk, bij watersportcentrum BeachBreak, Zeereep 106, afrit 21, 200 m naar rechts (bekijk op de kaart). Onze activiteiten vinden hoofdzakelijk plaats op en rond het strand. Bovendien organiseren we spellen en activiteiten die zich afspelen op de boulevard, in de duinen, en soms zelfs op andere locaties. Wat ons bijzonder maakt, is dat we ons eigen watersportcentrum hebben met horeca en een paviljoen. Hier kunnen de deelnemers opwarmen, even tot rust komen, en genieten van lekker eten. Dit maakt ons surfkamp uniek in zijn soort.

Nieuw! Donderdagavond op het strand

Tijdens de surfkampen in de zomervakantie organiseren wij op donderdagavonden iets nieuws. Het is mogelijk om na de reguliere activiteiten op het strand bij BeachBreak te blijven. Er wordt gezorgd voor diner, een avondprogramma en een spectaculaire afsluiting. De bijkomende kosten hiervoor bedragen €15,- per kind. Ouders kunnen hun kinderen ophalen om 20:30 uur, in plaats van de reguliere 17:00 uur. Een geweldige beleving voor de kinderen! Deze avond is optioneel. Opgeven kan voorafgaand aan het kamp of op de eerste dag van het kamp. 

Kosten surfkampen voor kids

De prijs voor het surfkamp bedraagt € 350,- per kind voor een periode van 5 dagen. Dit tarief omvat de lunch, pauzehappen, drinken en alle geplande activiteiten gedurende de week. 

Indien de kinderen op donderdagavond besluiten deel te nemen aan het avondprogramma op het strand, brengt dit een extra bijdrage van € 15,- per kind met zich mee.

> Vragen of inschrijven? Stuur snel een mailtje naar info@beachbreak.nl  of vul het contactformulier in.


> Wil je eerst nog wat meer weten? Kijk dan op de pagina met meer info voor ouders.

SURFKAMP MEIVAKANTIE SURFKAMP ZOMERVAKANTIE
Zomer surfen kamp in Noordwijk Surfkamp Noordwijk

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen