BOEK NU

SurfCamp in Noordwijk bij BeachBreak!

Onze surfkampen voor kinderen en tieners bij BeachBreak zijn een jaarlijks terugkerend succes. Wij bieden het beste Surfkamp van Nederland met hoogwaardige activiteiten onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. Door te werken in kleine groepen, garanderen wij veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Onze surfkampen bieden een sportieve en uitdagende week waar je veel kunt leren, terwijl plezier en surfen altijd centraal staan. Bij ons gaat het niet om het bouwen van zandkastelen, maar om echte stoere activiteiten met net dat beetje extra inhoud.

In 2023 bieden wij wederom de mogelijkheid voor deelnemers  vanaf 13 jaar om te overnachten in ons Pop-Up Surf Hostel. Op deze locatie zijn alle faciliteiten aanwezig om een onvergetelijke week te beleven.NIEUW in 2023: Meivakantie losse dagen te boeken

Vanaf dit jaar kun je ook losse dagen boeken voor ons surfkamp tijdens de meivakantie.  Je bent dus niet verplicht de volledige 5 dagen deel te nemen aan het kamp maar kunt ook 1, 2, 3 of 4 dagen deel nemen. Indien je als ouder tijdens de meivakantie niet in staat bent de passende opvang voor uw kinderen te verzorgen, bieden wij de mogelijkheid hen gedurende de dag bij ons onder te brengen. Wij garanderen een onvergetelijke ervaring voor uw kinderen. 

In 2023 hebben we 8 surfkampen in de meivakantie en de zomer!

- 1 mei t/m 5 mei - Meivakantie (Dag Kamp)

- 10 t/m 14 juli  

- 17 t/m 21 juli

- 24 t/m 28 juli

- 31 juli t/m 54 augustus

- 7 t/m 11 augustus

- 14 t/m 18 augustus


Mahalo! Crew BeachBreak

SURFKAMP MEIVAKANTIE SURFKAMP ZOMERVAKANTIE
Surfkampen Zuid-Holland

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen