Events

Bij BeachBreak in Noordwijk organiseren we activiteiten voor groepen, zoals bedrijfsuitjes en teambuilding, maar ook vrijgezellenfeesten en uitjes van je sportclub. Van actieve uitjes op het strand, tot rustige en educatieve activiteiten.  Er is altijd voor iedereen een passende activiteit. Ideaal voor grote groepen, maar ook voor kleinere teams die een leuke activiteit willen doen op het strand van Noordwijk. 

 

Bij BeachBreak wordt elk evenement met passie en plezier voor jou georganiseerd. In een ongedwongen sfeer kun je met je team, bedrijf of groep een prachtige dag beleven op en rond het strand van Noordwijk. We kunnen deze activiteiten verzorgen inclusief een arrangement voor lunch, borrel en BBQ op het terras van ons eigen Surfcafé, zodat je de dag met elkaar kunt afsluiten op het strand. 

Welke activiteiten kunnen wij organiseren voor groepen?

Wij kunnnen evenementen organiseren voor Grote groepen, maar ook voor Kleine groepen en Teamuitjes. We regelen een totaalprogramma als One Day Concepts, zoals The Health Challange of Expeditie Livingstone, maar we kunnen ook Events op Maat realiseren. Ons aanbod is enorm en heel divers, bekijk het in het Overzicht van de Activiteiten

Wil je meer weten of even sparren wat er mogelijk is voor jouw groep?

Er is veel mogelijk en bijna alles is aan te passen naar de wensen van jouw groep. Onze professionals hebben al veel ervaring in het organiseren van evenementen op maat, denken graag met je mee en kunnen een goed advies geven. 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar: +31 (0) 6 120 981 10 of mail ons: info@beachbreak.nl

  

Vraag info aan
BeachBreak Bedrijfuitje

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen