BOEK NU

Standort

Wil je je verjaardag op een originele en leuke manier vieren? Boek dan een surffeestje bij BeachBreak. Tijdens het surffeestje krijg je uitleg over het surfen en ga je samen met een enthousiast instructeur het water in en voor je het weet pak je je eerste golven terug naar het strand.

Informatie

Wij organiseren surffeestjes voor kinderen van 8 - 16 jaar. Tijdens het surffeestje krijgen jullie uitleg en begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Het surffeestje duurt 2 uur. Gebruik van alle benodigde materialen is inbegrepen. Jullie hoeven zelf enkel een zwembroek/bikini en handdoek mee te nemen. Na de surfles krijgen jullie een glaasje limonade. Het is mogelijk om aansluitend wat te eten bij ons.   Je kan een surffeestje boeken door te klikken op de 'boek nu' knop op deze pagina. Selecteer het surffeestje en krijg toegang tot onze agenda met mogelijkheden.   Uiteraard zijn ouders, familieleden en vrienden welkom bij ons. Wij hebben een terras met zeezicht vanwaar ze kunnen kijken bij het surffeestje.   Tot snel bij BeachBreak!

Boek nu

Would you like to register for a lesson or would you like more information? Fill in the form here and we will contact you as soon as possible.

BOEK NU
Surfschool BeachBreak Noordwijk aan zee Watersportcentrum

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen