BOEK NU

Mehrtägiger Kursen

Wil je een meerdaagse cursus surfen? Bij Surfschool BeachBreak in Noordwijk kun je daarvoor altijd terecht. Onze gediplomeerde instructeurs staan elke dag klaar om jou de fijne kneepjes van de sport te leren. Dit kan als privéles of in groepsverband. Ideaal als je ècht wilt leren surfen! 

Wat doen we tijdens de meerdaagse surflessen?

In een meerdaagse surfcursus ga je leren om veilig en echt zelfstandig te surfen in de Noordzee. We besteden veel aandacht aan o.a. de stroming, waar moet je uit peddelen en wat zijn nou de surfregels in het water? 

Hoe plannen we de meerdaagse surflessen?

Meerdaagse surfcursussen zijn mogelijk in een 2- of 3-daagse cursus. Je kunt de lessen aaneengesloten binnen een week volgen als de condities geschikt zijn.  Maar de lessen kunnen ook verspreid worden over het seizoen, zodat we altijd de perfecte condities kunnen uitzoeken voor de les. We bepalen samen wanneer we de lessen inplannen. Lekker flexibel voor iedereen. Na de meerdaagse cursus kun jij veilig en zelfstandig surfen in de Noordzee. 

Korting op surflessen

Als je een meerdaagse surfcursus boekt, krijg je een flinke korting op de surflessen. Bekijk je voordeel bij de tarieven

Wil je meer weten of direct een meerdaagse cursus boeken?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in!

Boek nu

Would you like to register for a lesson or would you like more information? Fill in the form here and we will contact you as soon as possible.

BOEK NU
surflife Noordwijk Surfschool Noordwijk Surfles BeachBreak Surfschool Beach Break Noordwijk Nederland

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen