Gruppenuntericht

Wij bieden al onze kitesurflessen aan als groepsles of privéles. Een groepsles duurt 3 uur. Wij werken met een groepsgrootte van maximaal 2 cursisten per instructeur. Je kunt een groepsles boeken ook als je alleen komt. 

Wij plannen je dan in samen met iemand van gelijkwaardig nivo. Tijdens de groepsles maken we gebruik van 1 kite per 2 cursisten. We wisselen tijdens de les continu door zodat elke cursist evenveel tijd met de kite besteed. Het voordeel van de groepsles is dat je af kan kijken bij de andere cursist en dat je tijdens de les ruim tijd hebt voor reflectiemomenten.  

Beginnersles

Een dagje uitwaaien of fanatiek leren kitesurfen? 

Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het kitesurfen bieden wij de beginners kitesurfles aan. 
Stap voor stap behandelen we op een tempo dat bij jou past de basisbeginselen van deze uitdagende sport. 
Hierbij is ervaring met watersport zeker niet nodig. De nadruk bij een beginners kitesurfles liggen op veiligheid en fun.

Prijs €115,- p.p.

Max. 2 personen

Duur: 3 uur

Vervolgles

Een beginnersles gevolgd en besmet met het kitesurfvirus? Dan ga je verder met de vervolgles. In de vervolgles frissen we op wat je eerder geleerd hebt. Daarna werken we naar de eerste meters varen op het board toe.

Prijs: €115,- p.p.

Max. 2 personen

Duur: 3 uur

3-Daagse cursus

Wil je graag fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die graag wil leren op een verantwoorde en zelfstandige manier te kitesurfen bieden wij een 3-daagse cursus aan. Tijdens deze 3-daagse cursus leer je op een doeltreffende manier al de benodigde kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig verder te gaan. Na de cursus ben je instaat om je eigen kitesurf materiaal aan te schaffen of te huren zodat je op eigen houtje de golven kunt gaan trotseren.

Prijs: € 320 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 3 x 3 uur ( 9 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75

4-Daagse cursus

Uit onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat niet iedereen zelfstandig leert kitesurfen in 3 lessen. Wil je de basis goed onder de knie krijgen alvorens je zelf overgaat tot de aanschaf van materiaal of wil je simpelweg extra begeleiding zodat je vol zelfvertrouwen zelfstandig het water op gaat dan is de 4 daagse cursus zeker wat voor jou!

Prijs: € 410 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 4 x 3 uur ( 12 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


5-Daagse cursus

Ons meest complete lesprogramma. Vergelijkbaar met de 3 & 4 daagse cursus maar dan meer! Heb je simpelweg meer lessen nodig om zelfstandig te kunnen kitesurfen of wil je meer leren dan alleen de basis van de 3 daagse cursus dan is dit lespakket zeker voor jou.

Prijs: € 490 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 5 x 3 uur ( 15 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


Alle prijzen zijn inclusief gebruik van al het benodigde materiaal en IKO certificaat


Gratis Lidmaatschap

Boek één van onze meerdaagse cursussen en krijg een seizoen lidmaatschap er gratis bij (t.w.v. € 75).  Na je cursus kun je dan verder oefenen op de locatie waar je ook je lessen hebt gevolgd en gebruik maken alle onze faciliteiten. Wij houden altijd een oogje in het zeil en kunnen je na de cursus verder helpen door je gerichte tips te geven. Verder zijn er altijd andere beginners aan het kiten en voor je het weet heb je er een hoop kitesurf vrienden bij!

Ben je klaar met de cursus maar heb je nog geen eigen materiaal? Dat is geen probleem want je kan bij ons al het benodigde kitesurfmateriaal huren. Verder kunnen we je adviseren als je overgaat op de aanschaf van je eigen kitesurfset.

Boek nu

Would you like to register for a lesson or would you like more information? Fill in the form here and we will contact you as soon as possible.

BOEK NU
Groepsles Kitesurfen

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes