Gruppenuntericht

Een groepsles kitesurfen bij BeachBreak in Noordwijk duurt altijd 2 uur en er zijn max. 2 cursisten per instructeur in de groep. Tijdens de groepsles maken we gebruik van 1 kite per 2 cursisten. We wisselen tijdens de les continu, zodat elke cursist evenveel tijd met de kite besteedt. Het voordeel van de groepsles is dat je af kan kijken bij de andere cursist en daarvan kunt leren. Daarnaast heb je tijdens de les ook tijd voor reflectiemomenten en een groepsles is wat voordeliger.  De groepsles is enkel te boeken met 2 personen. Ben je alleen? Boek dan een privéles. 

Beginnersles Kitesurfen

Wil je alleen een dagje uitwaaien of wil je fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die nog geen ervaring heeft bieden wij de beginners-kitesurfles aan. Stap-voor-stap behandelen de basisbeginselen van deze uitdagende sport, op een tempo dat bij jou past. Hierbij is ervaring met watersport zeker niet nodig. De nadruk bij een beginners-kitesurfles ligt op veiligheid en vooral veel fun.

Prijs €85,- p.p.

Max. 2 personen

Duur: 2 uur

Vervolgles Kitesurfen

Heb je een beginnersles gevolgd en ben je besmet met het kitesurfvirus? Dat dachten wij al! Je kunt datn verder met de vervolgles kitesurfen. In deze vervolgles frissen we op wat je eerder hebt geleerd en daarna werken we naar de eerste meters varen op het board toe.

Prijs: €85,- p.p.

Max. 2 personen

Duur: 2 uur

4-Daagse cursus Kitesurfen

Wil je graag fanatiek leren kitesurfen? Voor iedereen die graag op een verantwoorde manier zelfstandig wil leren kitesurfen, bieden wij een 4-daagse cursus aan. Tijdens deze 4-daagse cursus kitesurfen, leer je op een doeltreffende manier alle kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig verder te gaan. Na de cursus kun je op eigen houtje de golven gaan trotseren en ben je klaar om je eigen kitesurfmateriaal te huren of aan te schaffen.

Prijs: € 315 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 4 x 2 uur ( 8 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75 

5-Daagse cursus Kitesurfen

Niet iedereen leert in 4 lessen zelfstandig kitesurfen, dat hebben wij ook in onze jarenlange ervaring gemerkt. Wil je lekker in je eigen tempo de basis goed onder de knie krijgen voordat je een keuze maakt in de aanschaf van materiaal? Of wil je simpelweg wat extra begeleiding zodat je vol zelfvertrouwen zelfstandig het water op gaat? Dan is de 5-daagse cursus kitesurfen zeker wat voor jou!

Prijs: € 375 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 5 x 2 uur ( 10 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


6-Daagse cursus Kitesurfen

Ons meest complete lesprogramma is de 6-daagse cursus Kitesurfen.  Je leert alle kitevaardigheden die nodig zijn om als kitesurfer veilig en zelfstandig het water op te gaan. Wil je op een relaxed tempo leren kitesurfen of wil je meer leren dan alleen de basis? Dan is dit lespakket zeker iets voor jou. Ook leuk als vakantie-activiteit!

Prijs: € 425 p.p.

Max. 2 personen

Duur: 6 x 2 uur ( 12 uur totaal)

Gratis lidmaatschap t.w.w. € 75


Alle prijzen zijn inclusief gebruik van al het benodigde materiaal en IKO certificaat

Gratis Lidmaatschap BeachBreak

Boek één van onze meerdaagse cursussen kitesurfen en je krijgt een seizoen lidmaatschap er gratis bij (t.w.v. € 75).  Na je cursus kun je dan verder oefenen op de locatie waar je ook je lessen hebt gevolgd en gebruikmaken van al onze faciliteiten. Wij houden altijd een oogje in het zeil en kunnen je na de cursus verder helpen door je gerichte tips te geven. Verder zijn er altijd andere beginners aan het kiten en voor je het weet heb je er een hoop kitesurfvrienden bij!

Ben je klaar met de cursus maar heb je nog geen eigen materiaal? Dat is geen probleem, want je kan bij ons al het benodigde kitesurfmateriaal huren. Als je zover bent om je eigen kitesurfset aan te schaffen, dan kunnen wij je helpen met een advies. 

Wil je meer weten of meteen een les of cursus boeken?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Groepsles Kitesurfen

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen