BB Talkin

Met onze headsets krijg je als cursist continu feedback tijdens het Kitesurfen en je kunt op elk moment een vraag stellen aan de instructeur tijdens de kitesurfles. De kwaliteit van de les gaat hiermee omhoog en daardoor zul je ook sneller progressie boeken. Vanwege de beperkte beschikbaarheid zijn de headsets alleen te boeken bij privélessen

Hoe werkt de headset tijdens het kitesurfen?

Onze headsets maken gebruik van bluetooth op lange afstand. Je krijgt als cursist een veiligheidshelm op met waterdichte ingebouwde speaker en microfoon. De instructeur heeft hetzelfde systeem en kan hiermee continu in contact blijven met jou als cursist. De headset die wij gebruiken heeft de allernieuwste technologie op het gebied van watersportcommunicatie. Wij zijn één van de weinige kitesurfscholen in Nederland die deze technologie gebruiken.

Wij kiezen bewust voor vernieuwing en merken dat onze cursisten veel baat hebben bij gebruik van onze headsets.

Wat is de meerwaarde van een headset bij de les?

Bij een gewone kitesurfles vindt de terugkoppeling pas plaats op het moment dat dat je als cursist terug naar het strand komt. Door de headset te gebruiken is er continu contact tussen jou als cursist en de instructeur waardoor er op elke gewenst moment terugkoppeling kan plaatsvinden tijdens het kitesurfen. Kleine foutjes en verbeterpunten zul je daardoor sneller kunnen herstellen. Daardoor zul je sneller progressie boeken.

Wat kost het gebruik van de headset?

Je kunt de headsets vooraf reserveren voor € 10 per privéles. Wij zorgen er dan voor dat er een set voor je klaarligt. Er is wel een beperkte beschikbaarheid, dus reserveer op tijd.

Wil je meer weten of meteen een Privéles met headset boeken?

Stuur dan een mail naar info@beachbreak.nl of vul het contactformulier in.

Kitesurfschool BeachBreak Noordwijk Kiteles Noordwijk

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Kinderfeestjes Inloggen