BB Talkin

Met onze nieuwe headsets kunnen de cursisten continue feedback krijgen of op elk moment een vraag stellen aan de instructeur tijdens de kitesurfles. De kwaliteit van de les gaat hiermee omhoog en daardoor zal er sneller progressie worden geboekt. Vanwege de beperkte beschikbaarheid zijn de headsets enkel bij te boeken voor de privélessen. 

Wat is een Headset?

Wij maken gebruik van lange afstand bluetooth headsets. De cursisten krijgen een veiligheidshelm op met waterdichte ingebouwde speaker en microfoon. De instructeur heeft hetzelfde systeem en kan hiermee in continu contact blijven met de cursist.

Waarom een headset gebruiken?

Een gangbare kitesurfles wordt gegeven zonder headset. Bij veel van de oefeningen die we tijdens de kitesurflessen behandelen is er een gering contact moment als de cursisten zelfstandig het water in gaan. Terugkoppeling vindt plaats op het moment dat de cursisten terug naar het strand komen. Met behulp van de headset kan er continu contact blijven tussen de cursist en de instructeur waardoor er op elke gewenst moment terugkoppeling kan plaatsvinden. Kleine foutjes en verbeterpunten zullen daardoor sneller worden doorgevoerd wat ervoor zorgt dat de cursisten sneller progressie zullen boeken.

Wat zijn de kosten voor gebruik van de headset?

De headset technologie die wij gebruiken is momenteel de allernieuwste technologie op het gebied van watersportcommunicatie. Wij zijn één van de weinige kitesurfscholen in nederland die gebruik maken van deze technologie.

Wij kiezen bewust voor vernieuwing en merken dat onze cursisten veel baat hebben bij gebruik van onze headsets. We hebben beperkte beschikbaarheid. We bieden de optie om de headsets vooraf te reserveren voor € 10 per les. Wij zorgen er dan voor dat er een set voor je klaar ligt.

Boek nu

Would you like to register for a lesson or would you like more information? Fill in the form here and we will contact you as soon as possible.

BOEK NU
Kitesurfschool BeachBreak Noordwijk Kiteles Noordwijk

Social Media

We are also active on various social media channels. Follow us for up-to-date information.

Or take a look at our partners:

www.longfieldbeach.com

www.surfkampen.nl

Kite en surfclub Watersport verhuur Surf shop Kinderfeestjes